Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 43
MST-Gezin-700-440

"Ik wilde niet tegen mijn zoon vechten, maar juist samen de strijd aangaan"

Multi Systeem Therapie voorkwam uithuisplaatsing van Anita’s zoon Jouri. Anita vertelt erover in een ervaringsverhaal.

 

Lees Anita en Jouri's verhaal

Multi Systeem Therapie bij gedragsproblemen

Kinderen met gedragsproblemen zetten de gezinssituatie vaak enorm onder druk. Ze kunnen agressief worden, spijbelen en/of crimineel gedrag gaan vertonen. Multi Systeem Therapie gaat uit van de kracht van het gezin. De therapeut betrekt de hele omgeving erbij: gezin, familie, school, vrienden en buurt. Gezin en therapeut bepalen samen de behandeldoelen. De therapeut komt meerdere keren per week langs en gaat mee naar school, sportvereniging etc.. Bij crisis is er 24 uur per dag iemand bereikbaar voor hulp. Het is wetenschappelijk bewezen dat MST terugval en uithuisplaatsing meestal kan voorkomen en de betrokkenheid bij school of werk vergroot. Na behandeling van vijf maanden is er een nazorgtraject.

Meer informatie? Bekijk de folder!

Retourticket naar de zorg!

Speciaal voor mensen die ooit in de zorg werkten en twijfelen of zij er weer aan de slag willen, verzorgt Pluryn samen met vier andere zorgorganisaties in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen een ‘Retourticket naar de zorg’. Tijdens het digitale evenement op 13 november vertellen de betrokken organisaties alles over het werken in de zorg anno 2020.

Meer informatie
Foto-begeleider-en-client-vierkant

SO Noorderlicht en VSO Heuvelrug College verder in Stichting Verderwijs

Met ingang van donderdag 15 oktober staan VSO Heuvelrug College en SO Noorderlicht in Zeist op eigen benen en gaan samen verder onder de nieuwe stichtingsnaam Stichting Verderwijs. Daarmee vallen deze scholen niet langer onder Pluryn. De Raad van Bestuur van Pluryn heeft de verantwoordelijkheid voor de scholen overgedragen aan Renate van Dijk, bestuurder van Stichting Verderwijs.

Verder lezen
heuvelrug-college-vierkant

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Retourticket naar de zorg!

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

klantenbureau@pluryn.nl

088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.