Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 23, 2021
Lonneke-700-440

Lonneke kan bij De Beele "grenzen verleggen"

"Het is onze taak om de jongeren in een veilige en stabiele omgeving de kans te geven om sociaal-emotioneel te groeien tot een volwassene die iets beter zicht heeft op wat hij of zij wil en goed in is. Met onze behandelaanpak proberen we iets in beweging te krijgen, waardoor ook het volgende weer in beweging komt. Langzaamaan grenzen verleggen."

 

Lees Lonneke's verhaal

Ambassadeurs van locatie Kemnade maken podcast over FACT LVB 18+

Voor zelfstandig wonende (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en complexe problemen wordt het soms even allemaal te veel. FACT LVB 18+ kan dan uitkomst bieden. Samen met een team van experts ga je aan de slag om je leven weer op de rit te krijgen. Hoe dat precies werkt? Dat vertellen ambulant begeleider Anne en ervaringsdeskundige Bianca - tevens ambassadeurs van Kemnade - in deze interessante podcast!

Meer informatie
ondernemend-(1)

Herstel Pluryn zet ook in 2020 door

2020 was voor Pluryn een veelbewogen jaar. We zijn trots op onze medewerkers die, ondanks corona, een geweldige prestatie hebben neergezet. Het nettoresultaat over 2020 bedraagt 16 miljoen euro positief, mede dankzij een aantal eenmalige baten. Gecorrigeerd voor eenmalige baten en lasten, sluit Pluryn het boekjaar 2020 af met een beperkt verlies van 3 miljoen euro.

Annette-vierkant

Annette Imhof completeert nieuwe Raad van Bestuur

Met de benoeming van Annette Imhof tot lid van de Raad van Bestuur is de nieuwe driehoofdige Raad van Bestuur van Pluryn voltallig. Annette Imhof zal per 1 augustus 2021 met haar werkzaamheden starten.

Meer informatie

Meer informatie

Word behandelaar bij Pluryn!

Wil je meer weten over een grensverleggende baan als gedragswetenschapper bij een van onze jeugdlocaties? Wij vertellen je er graag over! Op dinsdag 15 juni organiseren we daarvoor een online Meet & Greet tussen 09.00 - 10.30 uur.

Meld je aan via dit formulier
Meet-Greet_1200x1200px

Elise Melker over de menselijke maat in de jeugdzorg

In het online magazine De Menselijke Maat staat de vraag centraal hoe we de samenleving weer menselijker maken voor zij die kwetsbaar zijn en passende hulp verdienen, maar dat niet krijgen. Het magazine vraag zich ook af hoe we de menselijke maat in het sociaal domein terugkrijgen. De jeugdzorg is ondanks negatieve beeldvorming hard aan de slag met de menselijke maat. Door minder isolatie en repressie, meer samenwerking en gelijkheid, vertelt Elise Melker, directeur Zorg & Behandeling van Plurynlocatie Eefde in een dubbelinterview met Curess-directeur Eddy de Bruin. Lees hieronder het online magazine, een uitgave van Zorg&Sociaalweb.

Klik hier voor het artikel
Sportiefste-VSO-school-verkiezing-vierkant

Kristallis Aventurijn is een sportieve school!

Eerste of tweede... Een knappe prestatie was het sowieso! Toch was de teleurstelling even aanwezig; Kristallis Aventurijn greep - net als twee jaar geleden - net naast de eerste plaats in de verkiezing van de Sportiefste VSO-school van Nederland!

Bekijk de Nieuwsflits

Op zoek naar een leuke baan?

 

Ik wil vacatures zien

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.