Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 35, 2021
Nieuwe-perspectieven

Nieuwe folder voor behandeltraject Nieuwe Perspectieven

De folder ‘Samen werken aan de toekomst met Nieuwe Perspectieven’ is vernieuwd. Nieuwe Perspectieven is een behandeltraject voor kwetsbare en zorgmijdende jongeren van 14 tot 18 jaar. De jongeren wonen nog thuis, maar soms ook op zichzelf. Zij hebben meerdere, vaak falende, hulpverleningstrajecten achter de rug. De gezinssituatie is dermate zorgelijk, dat de ontwikkeling van de jongere is verstoord. Daardoor zijn op meerdere gebieden problemen ontstaan. Ouders en hulpverleners zijn de grip op de jongere kwijtgeraakt. 

Behalve bij thuis- of zelfstandig wonende jongeren kan Nieuwe Perspectieven ook worden ingezet bij jongeren die in de open of gesloten jeugdzorg verblijven en binnenkort hun eigen weg gaan. Is er sprake van een maatregel opgelegd door de kinderrechter of van verlengde jeugdzorg, dan kan de behandeling ook na het 18e levensjaar doorgaan. 

 

Klik hier voor de nieuwe folder
De-Werkgeverij

Talentenmarkt op donderdag 23 september

Benieuwd naar loopbaanmogelijkheden bij een van de zorg- en welzijnswerkgevers van de Werkgeverij? Wil je jouw talenten (ook) voor een andere werkgever inzetten? Kom dan op donderdag 23 september naar de Talentenmarkt bij Pluryn-locatie De Winckelsteegh in Nijmegen. In twee sessies tussen 15.00 uur en 20.00 uur kun je in carrouselvorm in gesprek met alle werkgevers die bij de Werkgeverij zijn aangesloten.

Feedbackspel

Laagdrempelig feedback geven met het Feedbackspel

Het Feedbackspel van Pluryn bestaat 2,5 jaar. Met het Feedbackspel - ontwikkeld door, voor en met cliënten van Pluryn - kun je op een laagdrempelige en toegankelijke manier feedback geven. En dat is door het spelelement soms net even wat makkelijker om te doen. Inmiddels is het Feedbackspel al door heel veel cliënten, begeleiders, verwanten en collega's gespeeld. Benieuwd naar hoe het werkt? Klik op de link hieronder.

Meer info en aanmelden

Bekijk de video

Begeleiding à la carte: Kemnade deelt kennis over Toekomstplan

Pluryn locatie Kemnade is een van de deelnemers aan het tweejarige traject Begeleiding à la carte: Een samenwerkingstraject van het ministerie van VWS, waarin aanbieders van gehandicaptenzorg binnen lerende netwerken hun praktijkervaringen delen in persoonsgerichte zorg en praktische kennis beschikbaar stellen voor de hele sector. In dit artikel ‘Beeldend Toekomstplan duidelijk voor iedereen’ op de site van Kennisplein Gehandicaptensector delen we de ins- & outs over het Toekomstplan.

Toekomstplan_440x440

Op zoek naar een leuke baan?

 

Ik wil vacatures zien

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer info

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.