Werkplein Pluryn
Nieuwsbrief voor professionals, week 29 Werkplein Pluryn
 
Loenenseweg
Appartementen voor mensen met complexe problemen

Aan de rand van Beekbergen staat een gebouw met 16 appartementen van Pluryn. In de wooneenheden, gelegen aan de Loenenseweg in Beekbergen, wonen mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychische en/of gedragsproblematiek. De appartementen zijn bedoeld voor (jong)volwassenen die langdurig zorg nodig hebben, met 24 uur begeleiding in de buurt. De moderne wooneenheden werden in 2016 opgeleverd en zijn van alle moderne gemakken voorzien.
Bewoners van de appartementen willen zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving. Ze beschikken over een eigen woonruimte, die in overleg naar eigen smaak is in te richten. Iedereen heeft overdag iets te doen: werk, een vorm van dagbesteding of school. Bewoners doen zoveel mogelijk zelf, maar kunnen waar nodig op steun rekenen van Pluryn.

Neem voor meer informatie of over plaatsingsmogelijkheden contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 - 779 50 00 of per e-mail klantenbureau@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
Fijn wonen bij De Winckelsteegh

Voor mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) is het fijn wonen bij De Winckelsteegh. Het terrein is van alle gemakken voorzien. Hierdoor kunnen bewoners zich vrij en veilig bewegen. De moderne woningen zijn helemaal aangepast op de bewoner. Speciaal ingerichte ruimtes en hulpmiddelen zorgen ervoor dat iedereen de juiste zorg ontvangt. Er zijn veel mogelijkheden aan dagactiviteiten en vrijetijdsbesteding op het terrein.

Ook voor medische vragen, of behandeling van gedragsproblemen zit je goed bij De Winckelsteegh. Er is een eigen medische en paramedische dienst, met gespecialiseerde arts en tandarts. Gedragswetenschappers werken direct met de bewoners of begeleiden medewerkers hierbij. De behandeling is er vooral op gericht dat mensen zich fysiek en mentaal sterker voelen. Bij sommige groepen ligt het accent op de verzorging.

De Winckelsteegh heeft EMB-groepen speciaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Er zijn momenteel vrije plekken op een kindergroep en op een echte verzorgingsgroep. Meer weten over plaatsingsmogelijkheden? Neem dan contact op met het klantenbureau, tel. 088 - 779 50 00, e-mail klantenbureau@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
Nieuwsflits
Op Ponykamp met Stichting CAP

Stichting CAP is eindelijk weer open en viert dat met een heus Zomerfeesten Ponykamp! Wat dat precies inhoudt? Dat zie je in de Nieuwsflits! Meedoen? Het Ponykamp is voor iedereen, aanmelden kan nog steeds. Kijk voor meer informatie op www.stichtingcap.nl.

Δ Naar boven
 
Werken aan je zelfstandigheid bij Doelen

In het bosrijke gebied tussen Nijmegen en Groesbeek, op het terrein van Werkenrode Jeugd, staat het pand van De Doelen: een woon- en behandelvoorziening voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Het gebouw is opgedeeld in twee delen: Doelen Eik en Doelen Olm. In een beschermde omgeving werken jongeren er naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid toe. Stabilisatie en afname van gedragsproblematiek staan voorop. Bij Doelen Eik verblijven jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar met externaliserende problematiek. Bij Doelen Olm, aan de andere kant van het gebouw, wonen jongeren van 12-19 jaar met internaliserende problematiek. Begeleiding bij De Doelen beschikt over uitgebreide ervaring met eventuele lichamelijke problematiek, zoals bijvoorbeeld diabetes. Het terrein van Werkenrode Jeugd is van alle gemakken voorzien: er is een school en veel mogelijkheden tot vrije tijd en arbeid.

Doelen Eik heeft momenteel vrije plekken. Neem voor meer informatie of over plaatsingsmogelijkheden bij De Doelen contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 - 779 50 00 of per e-mail klantenbureau@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Appartementen voor mensen met complexe problemen
Fijn wonen bij De Winckelsteegh
Op Ponykamp met Stichting CAP
Werken aan je zelfstandigheid bij Doelen
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Ken je iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Werken bij Pluryn?

Klik op 'meer informatie' voor alle vacatures.

Meer info-knop
In deze uitgave
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: info@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 20 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn