Online versie >

actueel
December 2020
Abesverhaal

'Kleine hapjes, kleine stapjes'

De 14-jarige Abe at onlangs voor het eerst met zijn vader, moeder en twee broers ‘gewoon wat de pot schaft’. En hoewel dat misschien niet bijzonder klinkt, is dat voor dit gezin wel het geval. SeysCentra kraakte Abe’s code, lees erover in zijn verhaal! 

 

Lees zijn verhaal!

IamYu bijna klaar voor gebruik

Binnenkort is het uur U voor iamYu. De eerste testsessies staan gepland. Jongeren, begeleiders, andere leden van het projectteam: allemaal zijn ze razend benieuwd hoe de app voor gepersonaliseerde jeugdzorg ‘in ’t echt’ werkt. Pluryn is nauw betrokken bij de ontwikkeling van iamYu. Roy Otten en Harrie Hendriksen leggen uit wat de app zo bijzonder maakt.

Lees verder...
Iamyu-vierkant
Ubb-verrassing--vierkant

Kerstverrassing van de buren

Bewoners van de Ubbergseveldweg in Nijmegen werden deze week verrast door hun buurtjes, de leerlingen van basisschool de Sterredans. De leerlingen brachten stapeltjes zelfgemaakte kerstkaarten, voor iedere bewoner 12. Stuk voor stuk prachtige kunstwerkjes!

Calmzy-dekens-vierkant

Extra kerstcadeau voor jongeren in Almelo en Eefde

Jongeren van de locaties Eefde en Almelo ontvingen zaterdag 19 december een extra kerstcadeau. Nynke Asbroek en Maartje Harms kwamen namens hun bedrijf Zaressa in totaal meer dan 40 verzwaringsdekens van Calmzy brengen. Wat een super cadeau! 

ZONDER-OORDEEL-vierkant

ZONDER OORDEEL

Met het nummer ZONDER OORDEEL deed Yvonne mee aan de 2020 editie van 'Kemnade's Got Talent'. Haar prijs voor het meedoen aan de prestigieuze talentenshow? Een vette videoclip van het Multimediateam van Pluryn! In ZONDER OORDEEL zingt Yvonne over vooroordelen: "Mensen denk eens na, voordat je iets roept. En vertel een ander niet, hoe die leven moet."

Bekijk de muziekclip

Speciaalbiertje brouwen bij D'n Drul

Bij de Groesbeekse brouwerij D'n Drul werken cliënt-medewerkers van Pluryn aan het brouwen en bottelen van heerlijke speciaalbiertjes. Een flinke klus, want een lekker biertje brouwen gaat niet vanzelf. Van het kiezen van de juiste granen, tot aan het etiketteren van de flesjes en blikjes; Het moet heel zorgvuldig en geduldig gedaan worden. 

Bekijk de Nieuwsflits!
dndrulvierkant

Ontmoet De Winckelsteegh

 

Meer informatie

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.