Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 44

Film FOCUS vertelt het verhaal van Pluryn

Om toekomstbestendig te worden en te blijven, ontwikkelde Pluryn herstelplan Focus. Hierover is in het afgelopen jaar veel gesproken. Op veler verzoek is het verhaal nu samengevat in de corporate film FOCUS. In deze film schetst Karel Verweij, voorzitter van de Raad van Bestuur van Pluryn, de visie en de aanpak van het herstelplan Focus. Zijn verhaal wordt geschraagd door kennis en input van de Centrale Cliëntenraad, het directieteam en het management van Pluryn.

 

Lees verder

Pro in de praktijk

Project Pro, een initiatief van ASVZ, Pluryn en Trajectum, het CCE en de zorgkantoren VGZ en Zilveren Kruis, biedt langdurig wonen (24 uurszorg) aan 24 mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en een intensieve ondersteuningsvraag. Zij verkeren in een perspectiefloze situatie met heftig probleemgedrag en veel uitplaatsingen. De begeleiding en behandeling die zij binnen het project Pro ontvangen, is nu beschreven in 'Pro in de praktijk'.

Lees verder
Pro-2

Online informatiebijeenkomsten over Hersenz

Wie meer informatie wil over een Hersenz-behandeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase, kan zich nu gratis aanmelden voor een online informatiebijeenkomst. Behandelaars en ervaringsdeskundigen vertellen over Hersenz. Er is ook ruimte voor vragen en uitleg. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor cliënten en naasten.

Aanmelden voor een bijeenkomst
Hersenz

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Retourticket naar de zorg!

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

klantenbureau@pluryn.nl

088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.