Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
pluryn
pluryn
14 januari
pluryn
 
 
De Beele blij met panna-kooi

Jongeren van De Beele in Voorst zijn dolblij.
Ze hebben een prachtige panna-kooi.
De pannakooi is nog niet helemaal af.
Maar dat houdt de jongeren niet tegen.
De 1e panna’s zijn al uitgedeeld! ⚽

Pannakooi-(2)

 
Uitleg over corona-vaccin
 
BEKIJK DE NIEUWSFLITS >>
 
 
Persco Nieuws over corona

Corona is er nog steeds.
Veel mensen raken besmet met het virus.
Er was daarom weer een pers-conferentie.
Je leest hier meer over de besluiten en adviezen.
Wil je meer informatie over corona?
Steffie legt alles duidelijk uit op deze website.
 
Vaccinatie2 Vragen over vaccinatie

Er is veel onderzoek naar corona.
En er zijn nu ook vaccins.
Een vaccin is een prik tegen corona.
Deze plaat laat zien hoe de prik tegen corona werkt.
Heb je vragen over de vaccinatie?
Er is op dinsdag 19 januari een webinar.
Het webinar is speciaal voor cliënten en ouders.
Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.
 
Tips Tips tijdens de lock-down

Je hoorde het misschien bij de pers-conferentie.
De lock-down in Nederland duurt langer.
Je kunt minder bij elkaar op bezoek.
En pret-parken, bioscopen en winkels zijn dicht.
Is er dan niets te doen?
Natuurlijk wel!
Kijk maar op deze website van Pluryn.
Je vindt er uitdagingen, raadsels en leuke tips.
 
Noedels met paprika en kip

Zo maak je 't klaar (voor 2 personen):

1. Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
2. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in smalle repen.
3. Maak de kool schoon en schaaf de kool fijn.
4. Pel de ui en snijd hem klein.
5. Snijd de Spaanse peper in smalle reepjes.
6. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
7. Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin.
8. Fruit de ui met het gemberpoeder en de komijn mee.
8. Voeg de paprika’s, de witte kool en de peper toe en smoor het geheel in 8-10 minuten gaar.
9. Laat de noedels uitlekken en schep dit door het kip-groentemengsel.
10. Maak op smaak met nog wat gemberpoeder en komijn.

Noedels
Wat heb je nodig?
• 200 gram volkoren noedels
• 1 groene, 1 rode en 1 gele paprika
• stuk witte kool
• 1 ui
• ½ Spaanse peper
• 200 gram kipfilet
• peper
• 2 eetlepels olie
• 1 theelepel gemberpoeder
• 1 theelepel gemalen komijn
 
Medewerker Clean-team Breng
Je zorgt voor schone stads-bussen in Nijmegen.
LEES HIER MEER OVER DE VACATURE >>
 
Website Kijk op
WWW.PLURYN.NL
Email of e-mail:
REDACTIE@PLURYN.NL
Telefoon of bel:
088 779 20 50
Website Pluryn plein Twitter Facebook Google Plus Youtube
Wil je geen informatie van Pluryn meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven.
Copyright © 2014 Pluryn