Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 22, 2021
Beeld-Kaylee-Testimonial

“Als ik werk voel ik me op m’n best”

Voor de 23-jarige Kaylee was de corona-lockdown een hel; Van het ene op het andere moment kon ze niet meer naar haar geliefde dagbesteding. Heel vervelend, want juist daar voelt Kaylee zich als een vis in het water. Inmiddels is ze bij haar dagbestedings- en werkplekken weer welkom en maakt ze daar dan ook gretig gebruik van: “Ik voel me op mijn best als ik aan de slag ben bij de dagbesteding.”

 

Kaylee's verhaal

Specialist in LVB+

Pluryn is specialist in de behandeling en begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking en zeer intensieve ondersteuningsvragen (LVB+). In onze ondersteuning aan cliënten komen wij tegemoet aan gewone menselijke behoeften, zoals structuur ervaren, zich veilig voelen en zich erkend en gewaardeerd voelen als mens. Samen werken we aan het opbouwen van een normaal leven. De kennis en ervaringen die wij al vele jaren opdoen delen we graag met anderen. Klik hier voor meer informatie.

Sportiefste-VSO-school-verkiezing-vierkant

Kristallis Aventurijn 2e in sportiefste school verkiezing

Kristallis Aventurijn in Nijmegen is net als tijdens de vorige editie 3 jaar geleden 2de geworden in de verkiezing van de sportiefste vso-school. “Hoewel we niet gewonnen hebben, kunnen we ongelooflijk trots zijn", vindt docent Nathan Robben.

Overhandiging-elektrische-bakfiets-Koken-met-Passie-vierkant

Maaltijden Koken met Passie nu nog duurzamer

De maaltijden van Koken met Passie, een initiatief van Plurynlocatie Jan Pieter Heije, worden voortaan op duurzame wijze bezorgd. De maaltijddienst voor hulpbehoevende inwoners van de gemeente Renkum kreeg onlangs een elektrische bakfiets cadeau van Stichting Blink.

Lees meer

Lees meer

Nieuwe behandelgroep voor jongeren met ASS en gedragsproblemen

Jan Pieter Heije opent komende zomer een derde zogenoemde KIB-ASS groep (klinische intensieve behandeling autisme spectrum stoornis). De groep biedt intensieve behandeling aan normaal begaafde jongeren van 10 tot 16 jaar met ASS en ernstige gedragsproblemen.

Lees meer
Nieuwbouw-JPH

"We proberen hier wat beweging in gang te zetten"

 Bij Pluryn locatie De Beele voelt Lonneke zich als een vis in het water: “Ik heb het hier enorm naar mijn zin. De doelgroep is leuk en uitdagend. De werksfeer is hier gewoon heel erg goed. Voor mij is De Beele net klein genoeg om elkaar te kunnen vinden en net groot genoeg om je werk goed te kunnen doen.

Lees Lonneke's verhaal
Lonneke-891-kleiner-vierkant

Op zoek naar een leuke baan?

 

Ik wil vacatures zien

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.