Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 10, 2021
Ervaringsverhaal-Lotte---stage-en-Jan-Pieter-Heije

"Ik heb mijn eigen weg kunnen vinden"

Na een leerzame en succesvolle stageperiode bleef Lotte plakken bij Pluryn. Ze vertelt over haar ervaringen als begeleider bij Jan Pieter Heije in haar ervaringsverhaal. Ben jij ook bijna klaar met jouw zorgopleiding en benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Pluryn? Kom alvast jobshoppen tijdens de Shop your job drive in op vrijdag 26 maart! 

Aan Shop your job nemen nog 9 andere zorgorganisaties deel! Kijk voor meer informatie en om je te aanmelden op: www.shopyourjob.nl.

 

Nieuwsbrief over ambulante behandeling in de regio Centraal-Gelderland 

Organiseer de zorg voor gezinnen en kinderen met complexe zorgvragen zo dicht mogelijk bij het kind en zijn gezin. Dat is de opdracht waarvoor Pluryn staat. Met methodieken als IOG, Gezinsregie, MST en naschoolse dagbehandeling richten we ons op multiprobleemgezinnen. Doel is uithuisplaatsing van kinderen te voorkomen. 
Deze nieuwsbrief geeft een beeld van Pluryns ambulante behandelproducten in Centraal-Gelderland, die soms ook in combinatie kunnen worden ingezet.

NAH-hersenz-vierkant

Online bijeenkomst voor mensen met NAH in de chronische fase

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 15 maart een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz.

ontdekdezorgweek-

Online Ontdekdezorg week van 22 t/m 27 maart

De Ontdekdezorg week nadert! Van 22 tot en met 27 maart kun je online kennismaken met het werken in zorg en welzijn. Ook Pluryn nodigt je online uit; Via Facebook praten we je live bij over verschillende Plurynlocaties. Het definitieve programma volgt volgende week!

Pluryn stapt over op beveiligd mailen

Pluryn stapt fasegewijs over op beveiligd mailen met behulp van Zivver. Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met informatie van en over cliënten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig uitwisselen. De huidige middelen, zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post, zijn hiervoor te kwetsbaar.

Lees verder...
zivver-logo

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.