Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 3
Praktijkleerroute-voorpagina

Feestelijke start van de Praktijkleerroute

Met een digitale ontkurking van een champagnefles startten Pluryn locatie De Winckelsteegh in Nijmegen en Rijn IJssel, school voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie op donderdag 14 januari de gezamenlijke 'Praktijkleerroute’. De 29 eerste studenten waren erbij, zij het op afstand. De praktijkleerroute is een hele nieuwe manier van opleiden, die nauw aansluit bij de huidige arbeidsmarkt.

 

Lees verder...
praktijkleerroute-vierkant

De Praktijkleerroute in beeld

In 4 minuten kennismaken met de praktijkleerroute van Rijn IJssel en De Winckelsteegh? Bekijk dan deze leuke Nieuwsflits van het Multimediateam van Pluryn, waarin de verslaggevers o.a. spreken met de mensen achter de praktijkleerroute en een deelnemer vragen naar zijn eerste indruk!

Bekijk de video

corona-vaccin-vierkant

Vaccinatie cliënten start op 1 februari

De vaccinatie van cliënten 18+ in de gehandicaptenzorg, die bij Pluryn wonen, start definitief op 1 februari. Alleen cliënten van wie de goedkeuring voor vaccinatie is geregeld, komen in aanmerking voor de prik.

DSC_0022-toekomstplan-vierkant

Speel de hoofdrol in je eigen Toekomstplan

Het maken van een Toekomstplan helpt mensen die hun dromen en ideeën waar willen maken. Maar zelf regelen moet je leren. Het betekent vaak dat je hulp durft te vragen bij de dingen die je niet zo goed kan. Zodat je kan gaan doen waar je wél goed in bent.

Vertel me meer

Vakblad Klik belicht interessant onderzoek

In het Kennisplatform EVB+ onderzoeken Pluryn, de HAN en de Radboud Universiteit betekenisvolle zorgrelaties tussen mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+) en hun begeleiders. Het opbouwen van zo'n relatie is niet altijd vanzelfsprekend en soms lastig aan te gaan. Vakblad Klik publiceerde onlangs een artikel over het onderzoek. 

Lees verder...
onderzoek_evb_betekenisvolle_relaties-vierkant

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.