Online versie >

actueel
Januari 2021
Elvisverhaalweb

'Eindelijk word ik op mijn talenten aangesproken'

Als Elvi na jarenlang bikkelen te horen krijgt dat ze licht verstandelijk beperkt (LVB) is, stort haar wereld in. Dagbesteding lijkt voor Elvi het hoogst haalbare, totdat ze bij Pluryn terechtkomt. Ze maakt een eigen Toekomstplan, start een groenopleiding en werkt stapsgewijs toe naar een betaalde baan op een fijne plek. 

 

Lees Elvi's verhaal

Feestelijke start praktijkleerroute De Winckelsteegh en Rijn IJssel

Met de digitale ontkurking van een champagnefles startten Pluryn locatie De Winckelsteegh in Nijmegen en Rijn IJssel, school voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie begin januari de gezamenlijke 'Praktijkleerroute’. De 29 eerste studenten waren er op afstand bij. De praktijkleerroute is een hele nieuwe manier van opleiden, die nauw aansluit bij de huidige arbeidsmarkt. In deze Nieuwsflits van het Multimediateam van Pluryn hoor je er meer over. 

Bekijk de Nieuwsflits!
praktijkleerroute-vierkant
Blauwe-brigade-vierkant

Bijzonder jubileum voor 'blauwe brigade'

Op dinsdag 5 januari vierde woonzorgcentrum Avondzon in Apeldoorn het bijzondere jubileum van de 'blauwe brigade': Alweer 10 jaar is Avondzon een leer- en werkplek voor cliënten van Plurynlocatie Het Hietveld.

vaccineren

Vaccineren van cliënten gaat van start

De vaccinatie van cliënten 18+ in de gehandicaptenzorg, die bij Pluryn wonen, gaat aankomende week van start. Alleen cliënten van wie de goedkeuring voor vaccinatie is geregeld, komen in aanmerking voor de prik. 

Lees verder...

Jerusalema-Challenge-vierkant

Dansen als troost voor het coronavirus

Het is al maanden een grote hit op social media: de Jerusalema Challenge. Ziekenhuizen, universiteiten, overheidsinstanties, stuk voor stuk doen ze eraan mee. Ook bij Pluryn leeft de challenge. Na eerder al de toffe uitvoering van de Ubbergseveldweg in Nijmegen, liet niet veel later ook De Beele zien wat het in huis had. 

Bekijk de challenge...

Online bijeenkomst voor mensen met hersenletsel

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 22 februari een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz.

Meer informatie
Foto-bij-duoblok-hersenz

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Mis geen enkele Nieuwsflits meer!

 

Ik wil alles zien!

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.