Werkplein Pluryn
Nieuwsbrief voor professionals, week 39 Werkplein Pluryn
 
iog-lvb
IOG helpt gezinnen omgaan met veranderingen

Loopt het gezin vast en stapelen problemen zich op? Dan biedt Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling (IOG) uitkomst. Een gezinsbehandelaar van Pluyn helpt thuis om het gezin beter te leren omgaan met de situatie, zodat het kind (langer) thuis kan blijven wonen.  
Woont een kind al in een behandelgroep? Dan versnelt gezinsbehandeling een eventuele terugkeer naar huis. Gezinsbehandeling is ook mogelijk als kinderen dagbehandeling krijgen. Pluryn biedt IOG aan in meerdere regio’s, waaronder Nijmegen, Rivierenland, Foodvalley, Arnhem, Achterhoek en Apeldoorn.  

Neem voor meer informatie contact op met het Klantenbureau, tel. 088-779 50 00 of klantenbureau@pluryn.nl. Lees ook de folder ‘Gezinsbehandeling bij kinderen met gedragsproblemen’.  
Δ Naar boven
 
thumbnail_Corporate-brochure
Nieuwe brochure geeft compleet beeld van Pluryn

De corporate brochure van Pluryn is geactualiseerd. In de nieuwe brochure is nu ook het aanbod van het voormalige Intermetzo verwerkt. Daarmee geeft de nieuwe brochure een compleet beeld van Pluryn. Ook de visie van Pluryn en onze diensten zijn gemakkelijk en snel terugvinden in de nieuwe brochure. De informatie is zo overzichtelijk mogelijk geordend naar leeftijd en zorgvraag. 

De brochure is te downloaden vanaf de website van Pluryn. Wil je een exemplaar bestellen, dan kan dat hier
Δ Naar boven
 
WERKENRODE-behandeling
Werken aan je vaardigheden bij Werkenrode Jeugd

Werkenrode Jeugd in Groesbeek biedt behandeling aan jongeren en jongvolwassenen met licht tot matig verstandelijke beperking en gedragsproblemen, jongeren met autisme (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH), lichamelijke beperking of een chronische ziekte. De jongeren krijgen behandeling in een van de woongroepen, die verspreid over het groene terrein in Groesbeek staan. Elke groep heeft zijn eigen specialisme.  
Op het terrein staat ook Werkenrode School, waar veel jongeren onderwijs volgen. Daarnaast werkt Werkenrode Jeugd samen met enkele scholen en onderwijsinstellingen in de omgeving. Cultureel centrum Cardo biedt veel vrijetijdsactiviteiten aan. Voor sport kunnen jongeren onder andere terecht op het mooie kunstgrasveld.  
Doel van de behandeling bij Werkenrode Jeugd is een zo zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Daarvoor trainen jongeren zichzelf in praktische en sociale vaardigheden. 

Voor informatie over onder andere plaatsingsmogelijkheden kun je contact opnemen met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088-779 50 00 of via e-mail klantenbureau@pluryn.nl.  

 
Δ Naar boven
 
Zeist-Griftweg-2
Postbusnummer 99 in Zeist wordt opgeheven


Postbusnummer 99, 3700 AD in Zeist wordt per 2 oktober opgeheven. Het postbusnummer is met name in gebruik bij de Polikliniek Utrecht in Zeist. Vanaf 2 oktober wordt het postadres hetzelfde als het bezoekadres. Voor Polikliniek Zeist is dat Griftlaan 2, 3704 AB Zeist.

Bij Polikliniek Utrecht in Zeist kunnen kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling terecht voor een diagnose en behandeling. De kliniek richt zich vooral op kinderen en jongeren met een complexe hulpvraag en meerdere problemen tegelijk. Polikliniek Utrecht is een erkend Top Referent Trauma Centrum (TRTC). 

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
IOG helpt gezinnen omgaan met veranderingen
Nieuwe brochure geeft compleet beeld van Pluryn
Werken aan je vaardigheden bij Werkenrode Jeugd
Postbusnummer 99 in Zeist wordt opgeheven
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Ken je iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Kom werken bij Pluryn

Klik op 'Meer informatie' voor alle vacatures!

Meer info-knop
In deze uitgave
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: info@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 20 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn