Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 8, 2021
jeugd-wonen_training-begeleid-wonen

Wonen in een buitenhuis

In de buitenhuizen van Pluryn wonen jongeren die later zoveel mogelijk hun eigen leven willen leiden. In een buitenhuis leren zij wat daarvoor nodig is. De begeleiding is gericht op de toekomstige woonplek van de jongere, uitgaande van het individueel behandelplan. Zelf boodschappen doen, koken, wassen, continuïteit in dagbesteding en werk zijn doelen waaraan zij werken. Meedoen in de samenleving is erg belangrijk, daarom staan de huizen midden in de wijk. De buitenhuizen van Pluryn zijn bestemd voor jongeren (14 tot 23 jaar) met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

 

Meer informatie

Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling (IOG-LVB)

Loopt een gezin vast en stapelen problemen zich op? Dan biedt Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling (IOG) uitkomst. Een gezinsbegeleider helpt ouders en het kind om beter met de situatie om te gaan, zodat het kind (langer) thuis kan blijven wonen. IOG-LVB is bestemd voor gezinnen met een kind dat:  

  • Tussen de 0 en 18 jaar oud is.  
  • Gedragsproblemen vertoont.  
  • Achterblijft in ontwikkeling.  
  • Nog andere hulpvragen heeft.

Lees meer in de folder
Love-Buzz-vierkant

Love-buzz maakt seksualiteit bespreekbaar

Op de jeugd-hoofdlocaties van Pluryn verscheen vorige week donderdag de witte 'Love-buzz' van de Love-tour; Een activiteit van het Kennisnetwerk Seksualiteit om seksualiteit bespreekbaar te maken. De Love-buzz zorgde op veel locaties voor goede gesprekken over seksualiteit. Al was het lang niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend.

Ervaringsverhaal-Rick-web-vierkant

"Sinds ik hier ben, leef ik happy"

Drie jaar geleden lukte het thuis niet meer met Rick en zijn moeder Alrieke. Van de kinderpsychiater kregen ze het advies een plek te zoeken met voldoende zorg en begeleiding. Rick wilde naar een plek waar veel te doen is. Het werd zorgboerderij De Dijckhof in Driebergen. 

Lees Ricks verhaal
Terugblik-Horst-vierkant

Horst blikt terug op 1 jaar corona

Nog steeds staat het leven in het teken van het coronavirus. Voor cliënten en collega's in Horst was het aanvankelijk flink wennen; Bezoek was even niet meer welkom en iedereen was aan huis gekluisterd. Het Multimediateam blikt – bijna een jaar na de eerste lockdown – met cliënten en medewerkers uit Horst terug op een veelbewogen jaar. 

Bekijk de Nieuwsflits!

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.