Informatiebijeenkomst voor mensen met NAH

Van 17 februari 2020 om 15:30 tot 17 februari 2020 om 17:00
NAH-centrum Pluryn in Wijkcentrum de Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272, 6532 AD, Nijmegen

Pluryn houdt op maandag 17 februari een informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz, voor volwassenen en (jong)volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
NAH kan ontstaan als gevolg van een beroerte, hersentumor of een ernstig ongeluk. Het heeft grote impact op het leven van de getroffene en de omgeving. Het behandelprogramma dat Pluryn aanbiedt, bestaat uit een combinatie van individuele en groepsbehandeling. Hierbij is ook aandacht voor de mantelzorger en andere betrokkenen. ‘Op eigen benen’ is de naam van de speciale behandelvariant voor jongvolwassenen (18-30 jaar) met NAH. Ook daarover wordt meer verteld tijdens de bijeenkomst. Klik hier voor meer informatie over Hersenz.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag 17 februari van 15.30 tot 17.00 uur in het NAH-centrum van Pluryn in Wijkcentrum de Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272 in Nijmegen. Mensen met NAH, hun familieleden en andere belangstellenden die meer willen weten over behandelmogelijkheden zijn van harte welkom. Aanmelden is gewenst (niet noodzakelijk) en kan op hersenz@pluryn.nl.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen