Inspiratiemiddag leidinggevenden in de zorg

Van 05 april 2022 om 12:00 tot 05 april 2022 om 17:30
Aventus, Laan van de Mensenrechten 500, 7331 VZ Apeldoorn

Hoe houd je als leidinggevende in de zorg continuïteit in je team en vind je tijd en ruimte voor nieuwe ideeën? Dat is best een uitdaging in een tijd waarin de waan van de dag vaak regeert. Op 5 april vindt in Apeldoorn een inspiratiemiddag plaats over dit onderwerp. Diverse sprekers geven leidinggevenden handvatten hoe zij het verschil kunnen maken voor hun medewerkers. 

De inspiratiemiddag is een initiatief van werkgeversvereniging WGV, Leerwerkloket Stedenvierkant, de gemeente Apeldoorn en zorgaanbieders Atlant, ’s Heeren Loo, Zozijn en Pluryn. De middag is voor elke leidinggevende in de zorgsector bedoeld. Dus ook leidinggevenden van andere zorgorganisaties zijn van harte welkom. 

De middag start met een gezamenlijke lunch, waarbij leidinggevenden collega’s kunnen ontmoeten van verschillende zorginstellingen. Daarna vertelt Heleen Mes wat gelukkig werken is en waarom dit belangrijk is. Waar worden medewerkers écht gelukkig van en wat betekent dit voor hun cliënten? Van welke leiderschapsstijl worden medewerkers gelukkig? 

Aansluitend hebben de aanwezige leidinggevenden keuze uit een drietal workshops. Thom Verheggen laat zien hoe je de veerkracht van medewerkers kan vergroten. Rosa Surachno vertelt alles over generatie Y en hoe deze generatie fundamenteel verschilt van de andere generaties. Aranka Sinnema vertelt over menselijk gedrag en hoe dit zich verhoudt tot iets praktisch als een rooster. De middag wordt afgesloten met een drankje en een borrelhap. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden in de agenda op de website van de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen