Online infobijeenkomst Hersenz

Van 22 september 2023 om 11:00 tot 22 september 2023 om 12:00
Online

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) de draad weer op? Kan ik (nog) zelfstandig wonen, aan het werk, of een relatie onderhouden? Het zijn vragen waar veel mensen met hersenletsel mee worstelen en vaak pas in de chronische fase na de revalidatie tegenaan lopen. 

Voor (jong)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel in deze chronische fase is er het behandelprogramma Hersenz. Tijdens dit behandelprogramma gaan zij (en hun naasten) aan de slag met deze vraagstukken. Pluryn biedt Hersenz aan in de regio's Nijmegen en Tiel en organiseert op 22 september 2023 een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma. Er sluit ook een ervaringsdeskundige aan.

Deze online bijeenkomsten gaan via het beeldbel programma Teams en zijn voor cliënten, naasten en andere belangstellenden. 
Aanmelden is noodzakelijk. Stuur daarvoor een mail naar hersenz@pluryn.nl. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvang je de link naar de bijeenkomst. 

Belangstellenden kunnen eventueel ook een van de landelijke bijeenkomsten van Hersenz bijwonen. Meer informatie daarover is te vinden op www.hersenz.nl

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen