Informatiebijeenkomst Hersenz voor jongvolwassenen

Van 03 juni 2019 om 15:30 tot 03 juni 2019 om 17:00
NAH-centrum, wijkcentrum de Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272, Nijmegen

Hersenz ontwikkelde het nieuwe behandelprogramma ‘Op eigen benen’, speciaal voor jongvolwassenen van 18 tot ongeveer 30 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun ouder(s). Op maandag 3 juni houdt Pluryn een informatiebijeenkomst over dit behandelprogramma voor jongvolwassenen.
Hersenz is een behandeling voor mensen met NAH en wordt aangeboden door dertien zorginstellingen in Nederland, waaronder Pluryn. Het programma ‘Op eigen benen’ bestaat uit een combinatie van individuele en groepsbehandeling. Er is ook aandacht voor ouders en andere betrokkenen. Want als iemand op jonge leeftijd hersenletsel oploopt, heeft dat niet alleen grote gevolgen voor de rest van zijn eigen leven maar ook voor dat van zijn ouders.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst vindt plaats van 15.30 tot 17.00 uur in het NAH-centrum in het wijkcentrum de Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272, 6532 AD in Nijmegen. De toegang en parkeren zijn gratis. Aanmelden kan via hersenz@pluryn.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met klantenbureau van Pluryn, tel. 088 – 779 50 08 of hersenz@pluryn.nl. Kijk ook op www.pluryn.nl/hersenz.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen