Online Ontmoetingssessie van De Winckelsteegh - sessie 2

Van 25 november 2020 om 19:30 tot 12 november 2020 om 21:15
Online

Kennismaken met De Winckelsteegh kan nu ook online! De locatie van Pluryn in Nijmegen gooit daarmee haar wervingsactiviteiten over een andere boeg. Reden? Het coronavirus! Met Online Ontmoetingssessies wilt De Winckelsteegh belangstellenden met een zorgdiploma een goed beeld te geven van de locatie, haar bewoners en activiteiten en hen zo te enthousiasmeren voor een baan. Lekker oriënteren vanuit je eigen luie stoel.

De online sessies vinden plaats via Microsoft Teams. De sessies zijn opgebouwd in twee delen: Medewerkers van de locatie vertellen over hun werk en de verschillende doelgroepen en beantwoorden vragen die gesteld worden via de chat. Waarna de bijeenkomst - na een korte pauze - overgaat in individuele kennismakingsgesprekken met een medewerker of leidinggevende van De Winckelsteegh. Bij wederzijds enthousiasme volgt een vrijblijvende meeloopdienst.  

Meer informatie en aanmelden 
Meer informatie over de Online Ontmoetingssessies, waaronder het programma van de sessies en de andere twee data, vind je hier. Aanmelden voor één van de drie Online Ontmoetingssessies is heel eenvoudig; via een online aanmeldformulier kies je voor een bijeenkomst naar keuze. Pluryn neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact op.  

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Whatsapp

Zorg aanvragen