Muzikale-talentenexpeditie

Bestel cd 'Hoofd uit Hart aan'

De cd Hoofd uit, hart aan’ bevat 12  prachtige, uiteenlopende liedjes, rechtstreeks vanuit het hart. Een half jaar lang werkten 12 jongeren van Pluryn locaties, onder begeleiding van muziekdocente Elles Jansen, aan het schrijven en opnemen van een eigen nummer. Vaak met eigen achtergrond en uitdagingen als grote inspiratiebron!

Het idee achter de cd was helder. Samen met anderen werk je aan je muzikale talenten. Zo ontwikkel je niet alleen je muzikale vaardigheden. Je leert ook je grenzen en talenten kennen, ontmoet nieuwe mensen en leert samenwerken aan één doel. Door aan de talentenexpeditie een cd te koppelen, kreeg het project bovendien een tastbaar eindproduct; een cd waaraan je bijgedragen hebt en waar je trots op mag zijn!

Bestelformulier

Via onderstaand formulier bestel je de cd ‘Hoofd uit, Hart aan.’ De cd kost € 15,- (incl. btw en verzendkosten) en hiervoor ontvang je een factuur. Door het volledig invullen en verzenden van het formulier bevestig je de aankoop. Wij sturen de cd daarna zo spoedig mogelijk naar het aangegeven afleveradres.

(*Alle velden zijn verplicht)


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen