meisje-1400x880px

Wil je praten over levensvragen?

Ga ermee naar de geestelijk verzorger

Soms gebeurt er van alles in je leven. Dan heb je vaak allerlei vragen. Sommige vragen kun je zelf beantwoorden. Andere vragen zijn ingewikkeld. Heb je moeite om met lastige levensvragen om te gaan? Dan kun je terecht bij de geestelijk verzorgers van Pluryn. Zij zijn er voor jongeren en volwassen cliënten. Iedereen is welkom. Of je nu gelooft of niet. Het maakt ook niet uit welk geloof. 

Download de folder

Karim-Jazzali-Thomas-Litjens-700-440

Waarvoor kun je terecht?

Wat doen de geestelijk verzorgers van Pluryn?

  • zij helpen je bij het nadenken over levensvragen.
  • kunnen je meer vertellen over feestdagen en geloof, bijvoorbeeld Ramadan, Pasen en Pinksteren.
  • helpen je omgaan met rouw, verlies, ernstige ziekte en afscheid.
  • geven raad aan begeleiders.
  • zorgen voor goed contact met kerken en moskeeën in de buurt.
wereld-religie

Hoe denkt Pluryn over geloof?

Pluryn is niet aan een bepaald geloof verbonden. We hebben respect voor elke religie. Denk jij na over hoe en wat je wil geloven? En heb je daar hulp bij nodig? Dan kun je natuurlijk terecht bij jouw kerk, moskee of ander geloofshuis. En anders bij een geestelijk verzorger in je wijk: een dominee, pastoor of imam. Of een geestelijk verzorger van Pluryn helpt je.
Anneke_1400x880px

Even voorstellen... Anneke Lammers

Anneke Lammers is één van de geestelijk verzorgers. Zij is ook coördinator voor alle geestelijk verzorgers van heel Pluryn. Zij kan je in contact brengen met de andere geestelijk verzorgers. Zij zijn er voor jongeren en volwassen cliënten. Hieronder stelt Anneke zich voor:

"Ik ben Anneke Lammers. Ik ben iets ouder dan 50 jaar. En ik houd van zeilen en schilderen. Na mijn studie theologie werkte ik in het onderwijs. Later kwam ik in de zorg terecht. Dat bevalt goed. Je kunt naar mij komen bij levensvragen. Vragen over afscheid en verlies, moeilijke zaken of godsdienst."

Neem contact op met Anneke

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen