Pluryn locatie Eefde

Voor: kinderen en jongeren met meervoudige complexe problematiek in de leeftijd van 12 tot 23 jaar en hun gezinnen.

Als jongere kom je bij Pluryn Eefde terecht in een veilige, prikkelarme omgeving. Je vindt er behandelgroepen voor JeugdzorgPlus en open jeugdzorg. Pluryn Eefde bevindt zich vlakbij het dorp Eefde op Landgoed ’t Rijsselt. Eefde heeft ook ambulante hulpverlening met vestigingen in Zutphen, Winterswijk en Oosterbeek. Je kunt er terecht voor poliklinische hulp, GezinsFact (0-23 jaar) en Kinder- en Jeugdpsychiatrische Dagbehandeling (6-12 jaar).

Polikliniek Gelderland

Intermetzo-Jeugdzorg_Woongroep-terrein

JeugdzorgPlus

Op het terrein in Eefde verblijven groepen voor JeugdzorgPlus. Hier krijg je behandeling als je een machtiging voor gesloten jeugdzorg hebt. De recht heeft deze machtiging afgegeven. Wij spreken liever niet over gesloten jeugdzorg, maar over JeugdzorgPlus. Wij geloven namelijk niet in tralies. Wél in een omgeving die je houvast, veiligheid en ondersteuning geeft. Waar je nieuwe vaardigheden leert. Naast JeugdzorgPlus heeft Pluryn Eefde ook groepen voor open jeugdzorg.
Intermetzo-Jeugdzorg_Woongroep-wijk

Je talenten benutten

Er wonen 6 tot 9 jongeren in een behandelgroep. We zorgen voor een duidelijke structuur en sfeer. Hierin voel jij je veilig en gehoord. Want dat is de beste manier om je vaardigheden te vergroten en talenten te benutten. Aan welke toekomstdroom gaan we samen werken? En wat heb je daarvoor nodig? Dat bespreken we samen met jou, je ouders of je wettelijk vertegenwoordiger.
Intermetzo-Jeugdzorg_Scholen-Intermetzo

Onderwijs dat bij je past

VSO Eefde staat op het terrein van Pluryn Eefde. Je bereidt je op school voor op een zo zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Naast de schoolse vakken heeft de school veel aandacht voor sociaal-emotionele vaardigheden en leervoorwaarden. Arbeidstraining krijg je in de werkplaats naast de school. Hier ben je creatief bezig. Ook werk je in opdracht van echte bedrijven.

Website VSO Eefde

Intermetzo-Jeugdzorg_thuis-in-de-wijk

Ontspannen in je vrije tijd

Iedereen heeft ontspanning nodig. Er zijn daarom veel vrijetijdsactiviteiten op het terrein. Sporten kan bijvoorbeeld op het sportveld of in de eigen sporthal.  Als jongere kun je je inschrijven voor clubs. De keuze is groot. Van een kookclub en verschillende sporten, tot muziek en een meidenclub. Er zijn ook vakantiekampen, uitjes en evenementen. Dat alles om te ontspannen, maar ook om je talenten te ontdekken! 
Intermetzo-Jeugdzorg_Intensieve-Dagbehandeling-2

Behandeling thuis en in de wijk

Behandeling en ondersteuning kun je het beste thuis of in de wijk krijgen. Dat vindt Pluryn ook. De poliklinieken onderzoeken welke ondersteuning je nodig hebt. Door de behandeling kunnen ook kinderen en jongeren met ernstige problemen thuis blijven wonen. Voor sommigen is intensieve dagbehandeling in Warnsveld een uitkomst. Als het echt niet anders kan, kun je tijdelijk wonen bij een behandelgroep op het terrein. Je leert er omgaan met trauma’s door behandeling en training.

Download folder Aquamarijn

Eefdenr21

Contact opnemen?

Pluryn locatie Eefde

Mettrayweg 21, Eefde
Postbus 94, 7200 AB Zutphen
Telefoon: 088 - 547 70 00

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen