Pluryn locatie Eefde

Open jeugdzorg en JeugdzorgPlus voor normaal begaafde kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar met complexe problemen

Een veilige en rustige omgeving. Waar ze naar je luisteren en waar je kunt leren. Waar je je talenten kunt ontdekken en ook kunt ontspannen. Dat vind je allemaal bij Pluryn in Eefde. Heb je veel problemen en gaat het thuis niet goed? Dan kun je naar een behandelgroep in Eefde. Je krijgt dan een programma met behandeling, onderwijs en activiteiten. Dat programma helpt jou om je te ontwikkelen. Er zijn behandelgroepen voor open jeugdzorg. En groepen voor intensieve jeugdzorg. Naar JeugdzorgPlus ga je als de rechter bepaalde dat je naar jeugdzorg moet.

Je vindt Pluryn Eefde dichtbij het dorp Eefde op Landgoed ’t Rijsselt. Meer weten over de locatie? Bekijk de video hiernaast.

Jeugdmodellen-_75_-(1)

Werken aan je toekomst op de behandelgroep

Je voelt je veilig op de behandelgroep. We luisteren naar jou. Ook zorgen we voor een duidelijke structuur en sfeer. Want dat is de beste manier om te leren en je talenten te ontdekken. Wat wil je in de toekomst? Waar gaan we samen aan werken? En wat heb je daarvoor nodig? Dat bespreken we samen met jou, je ouders of je wettelijk vertegenwoordiger. Er wonen 4 tot 6 jongeren in een behandelgroep. Er zijn aparte groepen voor jongens en meisjes. Er is ook een gemengde groep voor open jeugdzorg. En een groep voor jonge kinderen.

Jeugdmodellen-_87_-(1)

Behandelgroepen voor JeugdzorgPlus

Zijn jouw problemen heel ernstig? En bepaalde een rechter dat je naar JeugdzorgPlus moet? Je hebt dan een machtiging gesloten jeugdhulp. Daarmee kom je in Eefde op een behandelgroep voor JeugdzorgPlus. Hier krijg je behandeling en ondersteuning. Het is er veilig en je leert er veel.

Jeugdmodellen-_92_-(1)

Welke therapie helpt jou?

Door therapie werk je aan jezelf. Je leert anders naar dingen kijken. Of bent minder bang of boos. Er zijn verschillende soorten therapie. Samen met jou en je ouders bespreken we welke therapie jou helpt.

LEES HIER MEER OVER THERAPIE VOOR JONGEREN

Jeugdmodellen-_37_-(1)

Onderwijs dat bij je past

Het W.H. Suringarcollege is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs. Die school staat op het terrein van Pluryn Eefde. Je bereidt je op school voor op jouw toekomst. En leert er zo goed mogelijk meedoen in de samenleving. Je krijgt vakken zoals Nederlands, biologie en wiskunde. Maar je leert ook omgaan met jezelf en een ander. Dat noemen we sociaal-emotionele vaardigheden. Ook krijg je arbeidstraining in de werkplaats naast de school. Hier ben je creatief bezig. Je werkt dan ook aan opdrachten van echte bedrijven.

BEKIJK DE WEBSITE VAN HET W.H. SURINGARCOLLEGE

Jeugdmodellen-_100_-(1)

Lekker ontspannen in je vrije tijd

Iedereen heeft ontspanning nodig. Je kunt daarom veel op het terrein doen in je vrije tijd. Sporten kan bijvoorbeeld op het sportveld of in de eigen sporthal. Wil je je inschrijven voor een club? Je hebt veel keuze. Kies je voor een kookclub, sport, muziek of een meidenclub? Er zijn ook vakantiekampen, uitjes en evenementen. Bij Pluryn locatie Eefde kun je dus lekker ontspannen. En ook je talenten ontdekken!

Eefde-nr-25

Contact opnemen?

Wil je meer weten over Pluryn in Eefde? Neem contact op met ons Klantenbureau.

Waar kun je ons vinden?

Pluryn locatie Eefde
Mettrayweg 25, Eefde
Postbus 94, 7200 AB Zutphen
Telefoon: 088 - 547 70 00

WERKEN BIJ PLURYN LOCATIE EEFDE

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen