Het Hietveld

Voor (jong)volwassenen en ouderen met een licht tot matig verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag, complexe gedrags- en bijkomende psychiatrische problemen

Bij Het Hietveld kun je rekenen op de zorg en begeleiding die je nodig hebt. Op het terrein zijn voorzieningen voor sport, werk en vrije tijd aanwezig. Waar mogelijk groei je door naar meer zelfstandigheid en zelfregie. De locatie beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven in de regio. Hierdoor krijgt iedereen zoveel mogelijk de kans om mee te doen in de maatschappij. De video hiernaast heeft je een goed beeld van Het Hietveld.

Wonen in moderne appartementen bij Het Hietveld

De woonvorm die bij je past

Je woont op de moderne hoofdlocatie in Beekbergen of in een wooncomplex in Apeldoorn. Er zijn ook huizen in de regio. Je kunt doorgroeien naar een andere leefgroep met meer zelfstandigheid. De woningen staan in een mooie, veilige omgeving. Er is altijd begeleiding aanwezig. Het Hietveld wil jouw verblijf zo plezierig mogelijk maken. Daarom woon je in een eigen studio. Iedere studio heeft een keukenblokje en een sanitaire ruimte. Iedere studio heeft een aansluiting voor televisie en internet. Bij elke groep van 6 studio’s hoort een gezamenlijke keuken en huiskamer.

FOLDER HET HIETVELD

Werken in het groen bij Het Hietveld

Aan de slag in de omgeving

Wil je meer in contact te komen met de samenleving? Werk biedt dan uitstekende kansen. Er zijn goede contacten met bedrijven uit de omgeving. Samen zoeken we werk dat bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij GroenWerkXL, Match! Atelier & Kadowinkel, Landal Green Parks, KraftFabrik Multimedia, een verpleeghuis en in het stadion bij Go Ahead Eagles. Doorgroeien naar werk met loonwaarde is ook mogelijk.

Je kunt je leven lang leren bij Het Hietveld

Leren om verder te komen

Als (jong)volwassene ben je niet meer leerplichtig. Maar toch kan het soms handig zijn om een opleiding te volgen. Bijvoorbeeld een certificaat halen voor die leuke baan. Je kunt ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Of als voorbereiding op een toekomst waarin je meer zelfstandig woont. Interesse? Vraag je begeleider om meer informatie over cursussen en trainingen.

Als sporter heb je veel mogelijkheden bij Het Hietveld

Mensen en hun dromen

Als je graag bezig bent met sport, spel en cultuur, ben je bij Het Hietveld aan het goede adres. Het Hietveld heeft een netwerk van ondernemers, organisaties en vrijwilligers. Hun steun geeft je de kans om jouw dromen waar te maken. Daarnaast zijn er veel activiteiten op het terrein. Ook meedoen in verenigingen buiten het terrein is mogelijk.

Therapie met muziek, kunst of sport kan je helpen bij Het Hietveld

Iedereen staat voor je klaar

Als volwassene krijg je bij Het Hietveld de ondersteuning die bij je past. De persoonlijk begeleiders hebben agogische kennis en ervaring. Er staan psychologen, gedragswetenschappers, artsen en paramedici voor je klaar. Psychiatrisch consult is ook mogelijk, net als maatschappelijk werk. Wil je over jouw geloof praten? Dat kan met een geestelijk verzorger.

Moderne woningen op het terrein van Het Hietveld in Beekbergen

Contact

Het Hietveld
Stoppelbergweg 10
7361 TE Beekbergen
Telefoon 088 - 779 20 00

WERKEN BIJ HET HIETVELD

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen