IMG_6428

Leren terwijl je werkt

Praktisch aan de slag in een leerwerkbedrijf

Kun je goed met je handen werken, maar vind je leren lastig? Je kunt dan een vak leren bij een erkend leerwerkbedrijf. Deze bedrijven leiden je op terwijl je werkt. Heel praktisch allemaal. Leerwerkbedrijven zijn vooral bedoeld voor jongeren en (jong)volwassenen die hun opleiding niet hebben afgemaakt. Of voor mensen die weer mee willen doen in het arbeidsproces. Pluryn heeft een aantal erkende leerwerkbedrijven. Je kunt er geldige certificaten en diploma’s halen.

Hieronder vind je meer informatie.
Leerwerkbedrijf Nijmegen-West

Leren en werken in Nijmegen

Zoek je een beschermde werkomgeving waar je werkervaring opdoet? Leerwerkbedrijf Ambachtsweg kan je daarna via stage naar een baan begeleiden. In het bedrijfspand aan de Ambachtsweg 37 in Nijmegen vind je bijvoorbeeld een professionele wasserij. Je kunt er ook inpak- en magazijnwerk doen. Of je verzorgt koerierswerk voor Pluryn. Het Leerwerkbedrijf is er voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Onze klanten zijn bedrijven die maatschappelijk ondernemen belangrijk vinden. Nieuwe opdrachtgevers zijn altijd welkom.

Meer weten?
Bel 088 – 7793295 / of stuur een mail

Werken met film en geluid

Het Multimediateam Pluryn bewees zich de afgelopen jaren met vette filmproducties. Dit filmbedrijf is van alle markten thuis: of het nu om nieuwsitems van het Pluryn Weekjournaal gaat, interviews met ministers en popsterren, documentaires, gamereviews of bedrijfsfilms. Kom jij ons team versterken? Iedereen die het leuk vindt om mee te werken aan filmproducties is welkom. Je kunt presenteren voor de camera of juist cameraman, runner of geluidsman worden. Zit je graag achter de computer, dan kun je (leren) animeren. Ook zoeken we tekstschrijvers, editors, vloggers en nog veel meer. Heb je wens of droom? We willen je daar graag bij helpen. Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?
Download folder / stuur een mail / webpagina / YouTube kanaal

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Whatsapp

Zorg aanvragen