Ambachtsweg_verpakken

Leren terwijl je werkt

Praktisch aan de slag in een leerwerkbedrijf

Kun je goed met je handen werken, maar vind je leren lastig? Je kunt dan een vak leren bij een erkend leerwerkbedrijf. Deze bedrijven leiden je op terwijl je werkt. Heel praktisch allemaal. Leerwerkbedrijven zijn vooral bedoeld voor jongeren en (jong)volwassenen die hun opleiding niet hebben afgemaakt. Of voor mensen die weer mee willen doen in het arbeidsproces. Pluryn heeft een aantal erkende leerwerkbedrijven. Je kunt er geldige certificaten en diploma’s halen.

Hieronder vind je meer informatie.
Leerwerkbedrijf Nijmegen-West

Aan de slag met facilitair- of transport werk

De Ambachtsweg in Nijmegen

Kun je moeilijk passend werk vinden? Bij leerwerkbedrijf De Ambachtsweg vergroot je jouw zelfredzaamheid en loonwaarde. Hier ben je ‘zo normaal mogelijk’ onderdeel van de maatschappij. Je volgt je eigen leer-werktraject. Je doet werk bij Facilitair, Transport en Logistiek. Je ontwikkelt vaardigheden voor een werknemer. Zo heb je steeds minder begeleiding nodig. Samen zoeken we naar een geschikte werkplek: betaald of onbetaald. Een beroepsopleiding of training volgen? Dat doen we in samenwerking met Loods 8. Bij de Ambachtsweg kun je ook stage lopen en certificaten of diploma’s behalen. Om bij de Ambachtsweg te komen heb je een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering nodig. Het gaat om onbetaalde werkzaamheden, waarvoor je wel een kleine werknemersvergoeding krijgt.

Meer weten?
Bel 088 – 779 32 95  of stuur een mail

Loods-8-700x440

Het magazijn van Pluryn

Loods 8 in Nijmegen

Loods 8 is de logistieke leerwerkplek van de Ambachtsweg. Het is het magazijn van Pluryn! Je kunt er van alles leren en doen: het voorbereiden van orders, het verzamelen en inpakken van artikelen en het helpen met laden en lossen. Voor het zwaardere werk pak je de heftruck, waarvoor je bij Loods 8 je certificaat kunt halen. Ga je liever voor een andere branchediploma of certificaat? Ook dat is mogelijk! Je werkt samen aan logistieke vaardigheden en werknemersvaardigheden. Door leren en werken te combineren, vergroot je je kansen om bijvoorbeeld door te stromen naar betaald werk. Om bij Loods 8 te komen werken is een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering nodig. Het gaat om onbetaalde werkzaamheden, waarvoor je wel een kleine werknemersvergoeding krijgt.

Meer weten?
Bel 088 – 779 32 95 of stuur een mail

20150219-011-Nezzo

Erkend grafisch leerbedrijf

Nezzo Print en Creatie in Druten

Als je kunt kiezen tussen een leerbedrijf en een erkend leerbedrijf, welke kies je dan? Juist, het erkende leerbedrijf. Want daar weet je zeker dat je de goede dingen leert. En dat alles goed geregeld is. Nezzo is een erkend leerbedrijf. Dus dat treft. Je kunt je bij ons ook voorbereiden op een (betaalde) baan bij een ander bedrijf. Of je blijft gewoon bij Nezzo werken.

Kun je moeilijk werk vinden? Doe dan werkervaring op bij Nezzo. Wij hebben vacatures voor leerwerktrajecten bij nabewerking, balie - receptie, DTP-studio.

Meer weten?
Bel 0487 - 52 90 90 of stuur een mail

Website Nezzo

Werken met film en geluid

Het Multimediateam in Nijmegen

Het Multimediateam Pluryn bewees zich de afgelopen jaren met vette filmproducties. Dit filmbedrijf is van alle markten thuis: of het nu om nieuwsitems van het Pluryn Weekjournaal gaat, interviews met ministers en popsterren, documentaires, gamereviews of bedrijfsfilms. Kom jij ons team versterken? Iedereen die het leuk vindt om mee te werken aan filmproducties is welkom. Je kunt presenteren voor de camera of juist cameraman, runner of geluidsman worden. Zit je graag achter de computer, dan kun je (leren) animeren. Ook zoeken we tekstschrijvers, editors, vloggers en nog veel meer. Heb je wens of droom? We willen je daar graag bij helpen. Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?
Download folder / stuur een mail / webpagina / YouTube kanaal

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen