Expertise

Intermetzo-Jeugdzorg_Poliklinische-hulp

De poliklinieken en behandelcentra van Pluryn

GGZ-zorg voor kinderen en jongeren met complexe problemen

Gaat het niet goed thuis of op school? Word je vaak boos of enorm verdrietig? De poliklinieken van Pluryn kunnen je problemen onderzoeken. Ze komen dan met een diagnose: deze uitslag vertelt wat er aan de hand is. Er zijn verschillende soorten behandeling om je problemen aan te pakken. Je krijgt de begeleiding en behandeling thuis of op de polikliniek. We werken altijd samen met je ouders. Want de hulp moet passen bij jou en je familie.

Er zijn locaties in Gelderland, Flevoland, Twente, Haaglanden en Utrecht. Hieronder lees je meer over de poliklinieken.

Polikliniek Twente

Polikliniek Twente

Samen met het kind en andere betrokkenen werkt Polikliniek Twente aan een passend antwoord op vragen. Daarbij is er niet alleen oog voor de beperking of stoornis, maar voor het kind en zijn omgeving als geheel. Je vindt de polikliniek op de terreinlocatie van Pluryn in Almelo. De kliniek is er voor jongeren die op het terrein in Almelo verblijven en voor thuiswonende jongeren.

Polikliniek Twente
Vriezenveenseweg 231,
7602 PT Almelo
Tel. 088-779 56 00

Download folder

Polikliniek Gelderland

Polikliniek Gelderland

De vraag van het kind, ouders of verzorgers staat voorop bij de poliklinieken. Na een intakegesprek krijgen kind en ouders een voorstel. Daarin staat welk onderzoek of welke behandeling verder nodig is. De polikliniek is een erkend Top Referent Trauma Centrum (TRTC). 

Piet Heinstraat 1, 7204 JN Zutphen
Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
Postweg 80, 3794 MN De Glind
Achterhoek in afstemming
Tel. 088 - 547 70 00

Download folder

Polikliniek Haaglanden

Polikliniek Haaglanden

Pluryn Polikliniek Haaglanden in Voorburg stelt diagnoses en behandelt. De  polikliniek is er voor kinderen en jongeren (0-18 jaar) met trauma’s en/of hechtingsproblemen. De jongeren groeien vaak niet op bij hun ouders, maar wonen een deel van hun jeugd in bijvoorbeeld een pleeggezin. De polikliniek is een erkend Top Referent Trauma Centrum (TRTC). 

Polikliniek Haaglanden 
Jacob van den Eyndestraat 73
2274 XA Voorburg
Tel. 088 – 779 48 48 

Download folder

Polikliniek Flevoland

Polikliniek Flevoland

Het kernteam van Polikliniek Flevoland bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater, psychologen en therapeuten. Het team werkt goed samen met andere hulpverlening. Wil je meer weten over de verschillende therapieën? Op de webpagina ‘Aan jezelf werken met therapie’ vind je meer info. 

Polikliniek Flevoland
De Schans 19-45, 8231 KA Lelystad
Radioweg 33, 1324 KV Polikliniek Almere
Tel. 088 779 48 00

Download folder

Polikliniek Utrecht in Zeist

Polikliniek Utrecht

Kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling kunnen voor een diagnose en behandeling terecht bij Polikliniek Utrecht. De kliniek richten zich vooral op kinderen en jongeren met een complexe hulpvraag en meer problemen tegelijk.

Polikliniek Utrecht
Griftlaan 2, 3704 AX Zeist
Tel. 088 779 55 00

Download folder

Behandelcentrum Nijmegen

Behandelcentrum Nijmegen

Ambulante behandeling en diagnostiek voor mensen met complexe zorgvragen in de regio Nijmegen

Mensen met complexe problemen wonen steeds vaker gewoon thuis, in de wijk. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Soms zijn er zorgvragen waarop mantelzorgers, sociale wijkteams en huisartsen geen antwoord hebben. Voor die vragen is Behandelcentrum Nijmegen. Het Behandelcentrum is er voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met complexe problemen. Maar ook voor hun netwerk en professionals in de regio Nijmegen. 

MEER OVER BEHANDELCENTRUM NIJMEGEN

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen