Expertise

ZeistVerlslotln6971

Lindenhorst Zeist

Voor: Jongeren tot 18 jaar met complexe gedragsproblemen en een rechterlijke machtiging (JeugdzorgPlus)

Soms zijn problemen heel complex. Een rechter kan dan besluiten dat je kort naar Lindenhorst in Zeist gaat. Dat is beter voor je eigen veiligheid, maar soms ook voor de veiligheid van anderen. Bij Lindenhorst werk je aan je problemen. Het is een besloten omgeving met structuur en regels. Je woont er in een behandelgroep. En je gaat naar school op het terrein. Ook krijg je intensieve behandeling en ondersteuning. Je werkt aan je toekomst met een dagprogramma waar alles in zit: school, behandeling, sport en vrije tijd. Als je er aan toe bent, verhuis je naar een volgende plek.

Behandelgroep

Wonen met structuur

Bij Pluryn locatie Lindenhorst Zeist woon je op het terrein. Je woont in één van de 5 behandelgroepen. Je hebt een eigen kamer met eigen wastafel. Het is een ruime woning. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met anderen. De groep heeft duidelijke regels en veel structuur. Zo kun je rustig aan je problemen werken. Ervaren begeleiders ondersteunen je daarbij. Je blijft er waarschijnlijk niet lang. Gaat het beter met je? Dan verhuis je door naar een andere plek. 

Sprong

De school is dichtbij

Verblijf je bij Lindenhorst? Dan vervolg je je onderwijs bij VSO De Sprong, de school op het terrein. Je krijgt er onderwijs op maat en gaat aan de slag in één van de 3 uitstroomrichtingen: vervolgonderwijs, arbeid en dagbesteding. Onderwijs is een belangrijk onderdeel van je integraal dagprogramma. Je werkt om de vooraf gestelde doelen te behalen. Zo bereid je je voor op een toekomst die past bij jouw talenten.

Website VSO De Sprong

Pannaveld

Tijd voor ontspanning

Sporten, muziek maken, of relaxen met anderen in de Soos… Ontspanning is belangrijk! Vrije tijd krijgt een belangrijke plek in jouw dagprogramma. Wil je een instrument leren bespelen? Waarom niet! Even je energie kwijt? Het kan in de pannakooi of met de fitnesstoestellen. Speel je liever een spelletje? Kom dan naar de Jongerensoos! Je vindt er speeltoestellen. Maar je kunt er ook gewoon relaxen. De Soos organiseert bovendien gezellige activiteiten waaraan je mee kunt doen.
Therapie_MotorischJPH

Flink aan de slag met jezelf

Werken aan je problemen? Dat kan bij Lindenhorst. Je pakt je problemen aan met behandeling en ondersteuning. Je krijgt de therapie die bij je past, bijvoorbeeld vaktherapie. Ook werk je met trainingen aan je ontwikkeling. Het is allemaal onderdeel van je dagprogramma. Alles staat in dienst van jouw ontwikkeling: de behandeling, het leven op de groep, school en vrije tijd. Ervaren en deskundige mensen helpen jou daarbij: begeleiders, gedragswetenschappers, therapeuten en leerkrachten.

Nieuwbouw-Valkenheide-artist-impression

Nieuwbouw in Maarsbergen

Op het terrein Valkenheide in Maarsbergen bouwt Pluryn een nieuwe behandelvoorziening voor hoogspecialistische intensieve jeugdzorg. De nieuwbouw vervangt de JeugdzorgPlus-locatie Lindenhorst in Zeist. Oplevering van de eerste fase staat gepland voor het voorjaar van 2023. 
Kijk hier voor meer informatie over de nieuwbouw.
Sportzaal

Waar vind je Lindenhorst?

Pluryn locatie Lindenhorst Zeist
Verlengde Slotlaan 69-71
3707 CC Zeist
Telefoon: 088 779 44 30

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen