Nieuw werkbedrijf Pluryn in Nijmegen

29 jul 2016

Een bijzondere sleuteloverdracht vorige week. Pluryn ontving de sleutel van het gebouw Ambachtsweg 37 in Nijmegen. In dit bedrijfspand wordt een aantal activiteiten op het gebied van arbeidsparticipatie ondergebracht. 

“Het pand ziet er top uit en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan”, aldus werkbegeleiders Henk van Duren en Marcel de Jong. De relatief rustige zomerperiode wordt gebruikt om de verhuizing van drie verschillende werklocaties te organiseren. Vanuit het voormalige DAC aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek neemt de afdeling Montage & Verpakken van Kemnade zijn intrek in het nieuwe pand. Het magazijn en de koeriersdienst die nu nog bij Ambachtsplein in Elst gevestigd zijn, verhuizen eveneens naar ‘AW37’. Tot slot wordt de wasserij op het terrein van Kemnade verplaatst naar het nieuwe pand.
Hiermee zijn de kernactiviteiten van het werkbedrijf genoemd: logistiek, licht industrieel en wasserij. De werkbegeleiders verwachten aan het einde van dit jaar de drie werkactiviteiten op volle toeren draaiend te hebben. Dit met ongeveer 25-30 medewerkers: cliënten en cliëntmedewerkers, arbeidsparticipanten of mensen die anderszins een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben.

De feestelijke officiële opening van het werkbedrijf volgt in oktober. Dan zal ook de definitieve naam bekend worden gemaakt.

AW37 buiten_web

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen