Magazine Sterk! in het teken van vrije tijd

Contentpagina_nieuws_STERK_750x370

06 jun 2017

Tamicka vond rust omdat ze kon paardrijden. John en Denny doen op hun school mee aan het Sport P.A.-programma en komen tot bloei. John hoopt later zelfs sportdocent te worden. Hun verhalen leest u in de nieuwe editie van Sterk!, die deze week verschijnt. Het magazine van Pluryn staat dit keer helemaal in het teken van vrije tijd. Wat doen mensen bij Pluryn in hun vrije tijd en wat is het resultaat? Daarover gaat het.

Wil je een zo gelukkig mogelijk leven leiden, dan is een goede vrijetijdsbesteding essentieel. Vandaar dat Pluryn vrijetijdsbesteding door cliënten zeer serieus neemt. Vrije tijd brengt mensen in contact met anderen en met netwerken, geeft plezier, voldoening en uitdaging.

Zo leest u in Sterk! ook over de tien jongeren die volgend jaar samen met een groep veteranen van Wounded Warriors Nederland van de Noordkaap naar Doorn fietsen. En natuurlijk mogen we Mitchel niet vergeten. Hij is een beginnend muzikant, woont bij Pluryn en had onlangs een ontmoeting met de bekende rapper Dio. Benieuwd hoe dat verliep? U kunt Sterk! hier lezen of bestellen.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen