Informatiebijeenkomst Hersenz in Nijmegen

hersenz-online-behandeling

12 mrt 2019

Net als voor kanker- en hartpatiënten is er nu ook een nazorgprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel: Hersenz. Op maandag 8 april, van 15.30 tot 17.00 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats over Hersenz bij het NAH-centrum van Pluryn in Wijkcentrum de Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272 in Nijmegen. Mensen met NAH, hun familieleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden is gewenst (niet noodzakelijk) en kan op hersenz@pluryn.nl.

Sinds mei 2015 biedt Pluryn in Nijmegen en Tiel behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Niet-aangeboren hersenletsel kan ontstaan door een beroerte, hersentumor of een ernstig ongeluk. De gevolgen hiervan zijn erg ingrijpend, niet alleen voor de getroffene maar ook voor de naasten.

Hersenz is een samenwerkingsverband tussen 13 zorginstellingen in Nederland. Het behandelprogramma bestaat uit een combinatie van individuele en groepsbehandeling. Hierbij is er ook aandacht voor de mantelzorger en andere betrokkenen. Voor meer informatie www.pluryn.nl/hersenz.  

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen