Maak je nieuws wereldkundig met het Multimediateam!

Animatiefilm-MMT

22 mei 2019

Bij wie klop je aan voor nieuws op locatie, verslaglegging van leuke evenementen of een mooie film? Bij het Multimediateam natuurlijk! Staat er ergens iets op de agenda? Het Multimediateam is er maar wat graag bij. Iedere week brengen ze je twee keer het heetste nieuws. Rechtstreeks van de bron. Heb je ook nieuws voor en van Pluryn, Intermetzo of De Hoenderloo Groep? En zou je dat nieuws graag onder de aandacht brengen? Stuur dan een mailtje naar redactie@pluryn.nl en wellicht staat de filmploeg van het MMT binnenkort bij je op de stoep.

Animatiefilm

De filmafspraak is bevestigd, binnenkort komt het Multimediateam langs om te filmen. Maar wat nu? Moet ik me voorbereiden? En waarop dan? Het Multimediateam maakt het je gemakkelijk met deze bijzonder fraaie animatiefilm (Bekijk in Google Chrome!). Zo ga je voorbereid van start!

Over de film
“We wilden al langer iets hebben dat we naar klanten konden sturen om ze voor te bereiden. Het oorspronkelijke idee was een infographic. Uiteindelijk is het een animatiefilm geworden, dat past ook beter bij ons. De inhoud is voortgekomen uit wat we dagelijks in de praktijk meemaken.”, vertelt Joris Ruijs, teamleider bij het Multimediateam. “De karakters in de film zijn gebaseerd op echte personen. Wie geregeld naar de Nieuwsflitsen kijkt, herkent er misschien een aantal! We wilden dat de film niet de nadruk zou leggen op het feit dat er mensen met een beperking bij het MMT werken, maar gewoon dat we een volwaardig videoproductiebedrijf zijn.  We hebben er met z’n allen zes maanden lang - tussen de bedrijven door - keihard aan gewerkt. Het script, alle animaties, de voice-over; Alles komt bij ons uit de koker. Daar zijn we super trots op.”

 

Nieuws van Pluryn?
Wil je op de hoogte blijven van wat er bij Pluryn allemaal gebeurt? Volg ons dan op Facebook, Instagram of op Youtube

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen