Gisteren een beroerte, vandaag weer thuis

Hersenz

12 aug 2019

Net als voor kanker- en hartpatiënten is er ook een nazorgprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH): Hersenz. Op donderdag 5 september van 15.30 tot 17.00 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats over Hersenz bij Pluryn in Wijkcentrum Westroyen, Predikbroedersweg 14 in Tiel. Mensen met NAH, hun familieleden en andere belangstellenden die meer willen weten over behandelmogelijkheden in Tiel en omgeving zijn van harte welkom. Aanmelden is gewenst (niet noodzakelijk) en kan op hersenz@pluryn.nl.

NAH kan ontstaan als gevolg van een beroerte, hersentumor of een ernstig ongeluk. Het heeft enorm veel impact op het leven van de getroffene en de omgeving. Hersenz is een behandelprogramma voor mensen met NAH in de chronische fase. Sinds mei 2015 biedt Pluryn in Nijmegen en Tiel behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel. 

Hersenz is een samenwerkingsverband tussen 13 zorginstellingen in Nederland. Het behandelprogramma bestaat uit een combinatie van individuele en groepsbehandeling. Hierbij is er ook aandacht voor de mantelzorger en andere betrokkenen. Kijk voor meer informatie op www.pluryn.nl/hersenz

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen