De Winckelsteegh organiseert Online Ontmoetingssessies

20097PLU_Winckelsteegh_LinkedIN_1200x627px_Badr

03 nov 2020

Kennismaken met De Winckelsteegh kan nu ook online! De locatie van Pluryn in Nijmegen gooit daarmee haar wervingsactiviteiten over een andere boeg. Reden? Het coronavirus! Met Online Ontmoetingssessies wil De Winckelsteegh belangstellenden met een zorgdiploma een goed beeld geven van de locatie, haar bewoners en activiteiten en hen zo enthousiasmeren voor een baan. Lekker oriënteren vanuit je eigen luie stoel. De eerste sessie – in een reeks van vier – is op donderdag 12 november. 

De online sessies vinden plaats via Microsoft Teams. De sessies zijn opgebouwd uit twee delen: Medewerkers van de locatie vertellen over hun werk en de verschillende doelgroepen en beantwoorden vragen die gesteld worden via de chat. Waarna de bijeenkomst - na een korte pauze - overgaat in individuele kennismakingsgesprekken met een medewerker of leidinggevende van De Winckelsteegh. Bij wederzijds enthousiasme volgt een vrijblijvende meeloopdienst.  

Meer informatie en aanmelden 
Meer informatie over de Online Ontmoetingssessies waaronder het programma van de sessies, de andere drie data en de mogelijkheid om aan te melden vind je hier. Ook medewerkers van Pluryn die willen doorstromen kunnen aanmelden. Pluryn neemt binnen 3 werkdagen telefonisch contact op. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Whatsapp

Zorg aanvragen