Terrein De Hoenderloo Groep in de verkoop via tender

06 nov 2020

Pluryn gaat het terrein van de voormalige Hoenderloo Groep in Hoenderloo via een tender verkopen. De jeugdzorglocatie sloot in augustus van dit jaar haar deuren. Geïnteresseerde partijen kunnen tot 7 december een bieding doen op het bijna 75 ha grote terrein met daarop 54 panden. Pluryn streeft ernaar om de overdracht nog voor de jaarwisseling af te ronden.  

Gezien de diversiteit van functies op het terrein, is verkoop een complex proces. Pluryn spant zich tot het uiterste in om dit proces zorgvuldig te laten verlopen. Daarbij rekeninghoudend met de belangen van de diverse betrokkenen, waaronder de huidige huurders van de woningen die zich op het terrein bevinden.  

De voormalige JeugdzorgPlus-locatie Kop van Deelen is inmiddels verkocht. De nieuwe eigenaar is in overleg met de gemeente Ede over een nieuwe functie voor het terrein en de gebouwen. De overdracht vindt plaats op 21 december. 

De opbrengst van de beide verkopen gebruikt Pluryn om bestaande jeugdzorglocaties te verbeteren en nieuwe vormen van specialistische jeugdzorg te ontwikkelen. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Whatsapp

Zorg aanvragen