Eerste cliënten Pluryn gevaccineerd tegen coronavirus

Eerste-vaccinatie-Het-Hietveld-(1)

03 feb 2021

Of Dylan het spannend vond om als allereerste bij Pluryn gevaccineerd te worden? Helemaal niet! Hij was vooral heel erg blij met zijn eerste coronaprik en kan niet wachten op de volgende. 

Met het inenten van Dylan, zijn medebewoners van Het Hietveld en bewoners van de locaties Werkenrode (18+), De Winckelsteegh, Kemnade en Groesbeek Limburg Brabant, is ook Pluryn deze week gestart met het vaccineren van volwassen cliënten in de gehandicaptenzorg. Wekenlange voorbereidingen gingen aan dit moment vooraf: Van het informeren van cliënten over de vaccins en het verzamelen van toestemmingsverklaringen (95% vaccinatiebereidheid), tot het organiseren van deze logistieke megaklus.

Rolf de Folter, lid Raad van Bestuur van Pluryn, was bij Dylan’s prikmoment aanwezig en sprak zijn waardering uit naar alle betrokkenen: “Ik ben ontzettend trots op iedereen die – op welke manier dan ook – een bijdrage heeft geleverd aan dit succes. We zijn er nog lang niet en moeten alle geldende coronamaatregelen erg serieus blijven nemen, maar dit biedt perspectief!” 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen