Mirjam van den Nieuwenhuijzen treedt toe tot Raad van Bestuur Pluryn

01 apr 2021

A4_Kleur_Mirjam011-bordeauxrood-internMirjam van den Nieuwenhuijzen treedt per 1 juni aan als lid van de Raad van Bestuur van Pluryn. Met haar benoeming krijgt de nieuwe Raad van Bestuur van Pluryn steeds meer vorm. Eerder werd Eddy van Doorn benoemd tot voorzitter per 1 juli. De nieuwe Raad van Bestuur van Pluryn zal uit drie personen gaan bestaan.  

Mirjam van den Nieuwenhuijzen is momenteel algemeen directeur divisie Zorg van GGzE, dat geestelijke gezondheidszorg (GGZ) levert in Eindhoven en omgeving. Zij volgde onder meer de opleiding Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Eerder was zij onder andere werkzaam als orthopedagoog en GZ-psycholoog en transitiedirecteur Kind & Jeugd bij GGZ Oost Brabant.  

Rutger Koopmans, voorzitter van de Raad van Toezicht van Pluryn is blij met de komst van Mirjam van den Nieuwenhuijzen. De nieuwe driehoofdige Raad van Bestuur volgt de huidige Raad van Bestuur op, bestaande uit Karel Verweij (voorzitter) en Rolf de Folter (lid). Zij treden medio juli terug. “De nieuwe Raad van Bestuur gaat door op de door ons ingeslagen weg en zal Pluryn verder ontwikkelen tot een toekomstbestendige aanbieder van hoogcomplexe zorg voor jeugd en volwassenen”, aldus Rutger Koopmans. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Whatsapp

Zorg aanvragen