• Home
  • Over Pluryn
  • Nieuws
  • Nieuws 2021
  • Week21
  • Maaltijden Koken met Passie nu nog duurzamer dankzij donatie van Stichting Blink

Maaltijden Koken met Passie nu nog duurzamer dankzij donatie van Stichting Blink

Overhandiging-elektrische-bakfiets-Koken-met-Passie-def

27 mei 2021

De maaltijden van Koken met Passie, een initiatief van Plurynlocatie Jan Pieter Heije, worden voortaan op duurzame wijze bezorgd. De maaltijddienst voor hulpbehoevende inwoners van de gemeente Renkum kreeg onlangs een elektrische bakfiets cadeau. Stichting Blink, de gulle gever in dit verhaal, werd op passende wijze bedankt; De jongeren van Koken met Passie maakten een heerlijke versgemaakte lunch!

Koken met Passie is een werkervaringsproject voor jongeren van Jan Pieter Heije. Het project biedt jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe problemen de mogelijkheid om te participeren in de maatschappij, in contact te komen met de wijk en waardevolle werkervaring op te doen. Vier dagen per week koken de koks in spé verse, warme en betaalbare maaltijden. Zij zijn betrokken bij het hele proces: van het boodschappen doen tot aan de bezorging.

Inwoners van de gemeente Renkum die moeite hebben om zelf een goede en gezonde maaltijd te bereiden, kunnen sinds najaar 2018 van maandag tot en met donderdag een maaltijd bestellen bij Koken met Passie. Bezorging van de maaltijden vindt aan huis plaats. Belangstellenden kunnen zich aanmelden per e-mail via maaltijd@pluryn.nl of telefonisch via 06 – 10 17 51 90.

 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen