Annette Imhof completeert nieuwe Raad van Bestuur Pluryn

03 jun 2021

Annette-Imhof-klMet de benoeming van Annette Imhof tot lid van de Raad van Bestuur is de nieuwe driehoofdige Raad van Bestuur van Pluryn voltallig. Annette Imhof zal per 1 augustus 2021 met haar werkzaamheden starten. 

Annette Imhof (51) is momenteel interimbestuurder bij Pergamijn. Daarvoor was ze bestuurder bij Aveleijn en bestuursvoorzitter bij Vanboeijen, waar zij voor herstel zorgde na een financiële en zorginhoudelijke crisis. Alle drie de organisaties zijn actief in de gehandicaptenzorg. Naast haar bestuurlijke activiteiten heeft Annette toezichthoudende rollen in het onderwijs. De nieuwe bestuurder van Pluryn begon haar loopbaan bij de overheid. Ze was onder andere in diverse functies werkzaam op het ministerie van Onderwijs en provinciesecretaris en algemeen directeur bij de provincie Drenthe.   

Rutger Koopmans, voorzitter van de Raad van Toezicht is blij met de benoeming van Annette Imhof. "Haar profiel sluit perfect aan bij dat van de twee andere nieuwe bestuurders. Met Annette beschikt Pluryn over een nieuwe veelzijdige en daadkrachtige Raad van Bestuur, die doorgaat op de door ons ingeslagen weg en Pluryn verder zal ontwikkelen tot een toekomstbestendige aanbieder van hoogcomplexe zorg voor jeugd en volwassenen.”   

Eerder benoemde de Raad van Toezicht van Pluryn Eddy van Doorn tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Mirjam van den Nieuwenhuijzen tot lid van de Raad van Bestuur. De huidige voorzitter Karel Verweij neemt op 15 juli afscheid. Interim-bestuurder Rolf de Folter blijft tot 1 september aan Pluryn verbonden. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen