• Home
  • Over Pluryn
  • Nieuws
  • Nieuws 2021
  • Week27
  • Dagbehandeling en onderwijs Aquamarijn maakt zich op voor verhuizing

Dagbehandeling en onderwijs Aquamarijn maakt zich op voor verhuizing

06 jul 2021

Aquamarijn dagbehandeling en onderwijs van Pluryn verhuist per 1 augustus van Warnsveld naar Zutphen. Aquamarijn deelt het nieuwe pand in Zutphen met Speciaal Onderwijs de Springplank (SOTOG) en dagbehandeling de Vlieger van Lindenhout/Entrea en Pactum. De vier partijen hebben elk hun eigen expertise op het gebied van onderwijs, systemische interventies, orthopedagogiek en diagnostiek en behandeling bij psychiatrische problematiek. Door een verregaande samenwerking aan te gaan, kiezen zij voor een integrale benadering van kinderen en hun gezin. Zij krijgen nu veelal gefragmenteerd hulp van de verschillende partijen. Kinderen uit Zutphen en omgeving kunnen in het pand een volledig zorg-/onderwijsarrangement volgen. 

Aquamarijn biedt kinder- en jeugdpsychiatrische dagbehandeling aan kinderen van 5 tot 12 jaar, die zowel thuis als op school problemen hebben. Het aanbod bestaat uit een combinatie van zorg en onderwijs, binnen de gebruikelijke schooltijden. 

Het nieuwe adres (per 1 augustus) van Aquamarijn is Keucheniusstraat 26, 7204 JK Zutphen, tel. 088 547 70 00. De officiële opening volgt in het najaar. Meer informatie? Klik hier voor de nieuwe folder.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen