• Home
  • Over Pluryn
  • Nieuws
  • Nieuws 2021
  • Week40
  • Nezzo Print en Creatie kijkt weer vooruit na zwaar coronajaar

Nezzo Print en Creatie kijkt weer vooruit na zwaar coronajaar

Nezzo-entree

07 okt 2021

Met het schrappen van de anderhalvemetermaatregel lijkt langzaamaan alles weer terug te keren bij het oude. Bijna alles dan, want voor Nezzo heeft het coronavirus nog altijd verregaande gevolgen. Gelukkig staat de blik ook in Druten weer voorzichtig op de toekomst, met mooie plannen in het verschiet!

Je kent Nezzo natuurlijk als dé plek voor Print en Creatie bij Pluryn. Het leerwerkbedrijf (daarover later meer) in Druten is een full service grafisch bedrijf en kan zodoende ingeschakeld worden voor de hele lijn: “Van het adviseren en ontwerpen, tot aan het drukken en de logistiek”, legt bedrijfsleider Gert-Jan van den Hazelkamp uit: “Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alles op het gebied van print- en drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan folders, posters voor op de groep of gedrukte t-shirts, maar dus ook voor een simpel ontwerp.”

Op zoek naar nieuwe medewerkers
De voormalig maatschappelijke onderneming zag – naast al het werk voor Pluryn - ook de commerciële productie de afgelopen jaren toenemen. Een trend waar Nezzo door de nasleep van het coronavirus momenteel lastig gehoor aan kan geven: “We hebben door alle maatregelen onze bedrijfsvoering op een heel andere manier moeten inrichten en missen momenteel bovendien gewaardeerde collega’s. We zijn dan ook naarstig op zoek naar nieuwe cliëntmedewerkers die het leuk vinden om in een grafisch bedrijf te werken. Binnenkort starten we met een uitgebreide campagne op o.a. social media (klik hier voor meer informatie) en kunnen ieder beetje hulp daarbij gebruiken. Ik wil alle collega’s daarom ook oproepen: Ken je een cliënt die hier misschien oren naar heeft? Bespreek het, maak een afspraak of neem contact op!

Plannen voor de toekomst
Behalve over het coronavirus, gingen de gesprekken bij het koffiezetapparaat het afgelopen jaar ook vaak over de toekomst; Gaat Nezzo verzelfstandigen, of blijven we onderdeel van Pluryn? “Nu duidelijk is dat we onderdeel blijven van Pluryn, was voor ons het moment daar om eens de koppen bij elkaar te steken en de boel te herijken. We willen met Nezzo graag weer terug naar onze kern; Het opleiden van goed gekwalificeerde medewerkers. Daarom gaan we ons nu volledig richten op Nezzo als leerwerkbedrijf. We blijven natuurlijk ook gewoon een print- en drukwinkel, maar gaan wel kritischer kijken naar wat we doen; Het moet wel van toegevoegde waarde zijn voor onze medewerkers en ze moeten ervan kunnen leren. De ontwikkeling staat op nummer 1. Dat doen we nu nog door te werken in de praktijk, maar willen we in de toekomst ook weer (net als voor corona) doen door verschillende opleidingen aan te bieden.”

Inloopdag
Ben je naar aanleiding van dit artikel enthousiast geworden over Nezzo en wil je graag meer weten? Kijk op www.nezzo.nl voor meer informatie. Wil je graag meemaken hoe het bij Nezzo is? Op donderdag 4 november organiseert het leerwerkbedrijf een inloopdag voor (nieuwe) cliënten, verwanten, verwijzers en stakeholders. Je bent welkom tussen 10.30 uur en 14.30 uur. 

Het bezoek aan Nezzo is onderdeel van een reeks bezoeken aan de maatschappelijke ondernemingen en leerwerkbedrijven van Pluryn. Iedere maand plaatsen we hier op de website een nieuw artikel, waarin we onder meer ingaan op het aanbod, de mogelijkheden en de actualiteit. Wil je nu al meer weten? Kijk dan hier.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen