Leren omgaan met je hersenletsel

12 okt 2021

Kan ik (nog) zelfstandig wonen, aan het werk, of een relatie onderhouden? En hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) de draad weer op? Het zijn vragen waar veel mensen met hersenletsel mee worstelen. Voor jongeren en (jong)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel in deze chronische fase organiseert Pluryn binnenkort informatiebijeenkomsten over behandelprogramma’s Hersenz en Hersenz Jong.

Niet-aangeboren hersenletsel heeft een gigantische impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Waar dit voor volwassenen al ontzettend moeilijk te accepteren is, is het voor jongeren vaak nog ingewikkelder. Met het behandelprogramma Hersenz en het speciaal voor jongeren ontwikkelde Hersenz Jong (18-30 jaar) leren jij en je naasten omgaan met de ingrijpende veranderingen in het leven. Tijdens deze vrijblijvende bijeenkomsten - in Nijmegen en in Tiel - hoor je hoe het op maat gemaakte programma wordt opgebouwd, aan welke doelen je kunt werken en waar en hoe de behandeling plaatsvindt. De bijeenkomsten zijn ook voor naasten en verwijzers interessant. 

Deelnemen 
De informatiebijeenkomst in Nijmegen behandelt zowel Hersenz en Hersenz Jong. De bijeenkomst in Tiel gaat uitsluitend over de reguliere Hersenz-behandeling. De Nijmeegse sessie vindt plaats op maandag 25 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Klokkentoren aan de Slotemaker de Bruïneweg 272. De sessie in Tiel is op donderdag 4 november van 16.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum Westroyen aan de Prediksbroedersweg 14. Kijk voor meer informatie over Hersenz en Hersenz Jong op www.hersenz.nl.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen