Online infobijeenkomst over Hersenz

13 dec 2021

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase houdt Pluryn op maandag 20 december en op vrijdag 14 januari een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz. 
 
Niet-aangeboren hersenletsel heeft grote impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Van het ene op het andere moment staat je leven, door bijvoorbeeld een beroerte of ernstig ongeluk, op z’n kop. Hoe ga je om met die plotselinge veranderingen en beperkingen? En hoe verwerk je het verlies en (her)vind je de balans? Met die vraagstukken gaan deelnemers en hun naasten tijdens het behandelprogramma Hersenz aan de slag. 
 
Deelnemen 
De online informatiebijeenkomsten vinden plaats via Microsoft Teams, op 20 december van 15.30 tot 16.30 uur en op 14 januari van 15.00-16.00 uur. Ook naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk en kan door te mailen naar hersenz@pluryn.nl. Deelnemers ontvangen een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst via e-mail een link naar de online meeting. 

Belangstellenden kunnen ook een van de landelijke bijeenkomsten van Hersenz bijwonen. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Hersenz.  

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen