Locatie Almelo opent opnieuw ingerichte soos

08 apr 2022

Pluryn locatie Almelo heeft sinds 31 maart 2022 een opnieuw ingerichte soos. De jongeren kunnen daar nu van alles, van tafelvoetballen tot gamen. En natuurlijk elkaar ontmoeten, praten en ongestoord chillen. De jongerenraad en Sander van Zon zorgden voor het initiatief en fondsenwerving voor het geld. Het multimediateam van Pluryn deed verslag van de (her)opening.


De jongerenraad vond het hoog tijd voor een update van de oude soosruimte. Het moest allemaal wat gezelliger. Er was een nieuwe beamer nodig, nieuwe spelletjes, een geluidsinstallatie en nog veel meer.

Afhankelijk van de groepsleiding is de soos nu al meer open, vertelt jongere Nikolai: "En na de zomervakantie komen hier twee activiteitenbegeleiders. Die zijn hier dan vijf dagen in de week."

Drijvende kracht achter de transformatie van de Soos was Sander van Zon. De jongerenraad en de directie zetten hem tijdens de opening daarvoor in het zonnetje. Financiële bijdragen van het C.J. Vailliantfonds en de Mr. F. Couvee-stichting maakten de herinrichting van de soos in Almelo mogelijk.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen