Expertise

Coffyn op eigen wijze

20 okt 2022

Samen één, een nieuwe huisstijl, plek en bus. Voor Coffyn en Bloesem is 2022 een jaar vol verandering. Spannend? Zeker! Maar vooral ook heel erg leuk. Hieronder een korte update over alle ontwikkelingen:

Samen verder
Koffie en thee onder één dak. Logisch toch? Deze producten vullen elkaar perfect aan. Net als Coffyn en Bloesem trouwens. Daarom gaan ze samen verder, onder de naam van Coffyn. Verdwijnt de naam Bloesem dan helemaal? Nee die blijft als merknaam verbonden aan alle thee. 

Verhuizen naar een nieuwe plek
Al langer stond huisvesting prominent op de agenda. Coffyns huidige onderkomen – bij de Intratuin in Malden – werd met de komst van Bloesem eigenlijk te klein. In het winkelcentrum van Malden diende zich een nieuwe grotere plek aan, midden in de samenleving. Er moet nog wel even verbouwd worden, maar dan is er ook meer plek voor alle werkzaamheden, een grotere winkel en voor een goede kop koffie en thee. Coffyn hoopt het nieuwe pand op 5 januari 2023 te kunnen openen.

Nieuwe huisstijl en bus
Bij een nieuw begin, in een nieuw pand, past ook een nieuwe huisstijl. Een huisstijl met plek voor koffie en thee. En dat zie je onder meer terug in het logo, waarin de het theeblad en de koffieboon een prominente plek hebben gekregen. Dat nieuwe logo is sinds kort ook te spotten op de weg. Voor het eerst in haar 21-jarig bestaan heeft de maatschappelijke onderneming van Pluryn een eigen bus. Natuurlijk helemaal elektrisch, met dank aan Stichting Buitenkans, de Mr. F. Couvee Stichting en het Dr. C.J. Vaillantfonds.

Benieuwd hoe het nieuwe pand, de huisstijl en de bus eruitzien? Je ziet het in de Nieuwsflits hieronder.

 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen