Expertise

Pluryn krijgt keurmerk ‘OBC in perspectief’

21 okt 2022

Pluryn kreeg het keurmerk 'OBC in perspectief' op 16 september 2022. Pluryn is lid van de brancheorganisatie VOBC: de Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra. De leden beoordelen iedere 2 jaar elkaars kwaliteit. Ze gebruiken hiervoor het kwaliteitskader 'OBC in perspectief'. Het bezoek vond plaats op 31 maart 2022.  

Pluryn heeft 3 orthopedagogische behandelcentra: Jan Pieter Heije, De Beele en Werkenrode Jeugd. Met het keurmerk willen de orthopedagogische behandelcentra bijdragen aan de verbetering van hun zorg- en dienstverlening.  Alles draait hierbij om een beter perspectief voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.  

De VOBC schrijft aan Pluryn:  
“Uw OBC heeft een zelfevaluatieverslag geschreven en een visitatiecommissie is bij u op bezoek geweest. Op basis van het zelfevaluatieverslag en de gesprekken tijdens de visitatie is een verslag geschreven en is een bindend advies aan het bestuur van de VOBC uitgebracht. Op basis van een positieve beoordeling kent de VOBC u hierbij het Keurmerk ‘OBC in Perspectief’ toe!” 

VOBC Keurmerk

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen