• Home
  • Over Pluryn
  • Nieuws
  • Nieuws 2023
  • November
  • De Innovatie impuls on tour komt naar Pluryn locatie De Winckelsteegh

De Innovatie-impuls on tour komt naar Pluryn-locatie De Winckelsteegh

Banner_Innovatie-impuls-On-Tour-InZo2023

14 nov 2023

Zien, horen én beleven hoe zorgtechnologie kan bijdragen aan meer eigen regie en zelfredzaamheid voor mensen met een beperking. Het kan tijdens de eerste regionale bijeenkomst van de Innovatie-impuls on tour, die op dinsdag 28 november bij Pluryn-locatie De Winckelsteegh gehouden wordt. 

Tijdens de eerste regiobijeenkomst van de Innovatie-impuls on tour nemen zorgmedewerkers en cliënten van Pluryn en adviseurs vanuit de Innovatie-impuls je mee in inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Door technologie in te zetten als logische aanvulling op de dagelijkse zorg en ondersteuning, hebben mensen met een beperking meer eigen regie en zelfredzaamheid. Zo kunnen zij meer kwaliteit van leven ervaren.

Voor wie?
De regiosessies worden georganiseerd voor innovatiemanagers, implementatiemanagers, projectmanagers en zorgbegeleiders en zijn gratis te bezoeken. Kijk hier voor meer informatie over het programma van de dag. Jezelf aanmelden voor de eerste regiobijeenkomst, of één van de andere bijeenkomsten kan via deze link.

Waar en wanneer?
Wanneer: Dinsdag 28 november 2023, van 10.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: De Winckelsteegh, Winkelsteegseweg 99, 6534 AP Nijmegen

De Innovatie-impuls on tour wordt gepresenteerd door #InZo2023. Innovatie-impuls 2 is een programma van Vilans in samenwerking met Academy het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen