• Home
  • Over Pluryn
  • Nieuws
  • Nieuws 2024
  • Januari
  • Sterren van Betekenisvol Meedoen schitteren op de rode loper

Sterren van 'Betekenisvol Meedoen' schitteren op de rode loper

20240117-DSC00771

25 jan 2024

Schitteren op de rode loper doen ze niet dagelijks. Toch kwam het de 26 acteurs van de participatiefilm ‘Betekenisvol Meedoen’ allemaal heel natuurlijk. Niet dat er geen spanning was hoor, want die was er – zoals te zien in de Nieuwsflits - zeker. Voor alle acteurs was het namelijk ook de eerste keer dat zij zichzelf terugzagen. En dan meteen op het grote doek: “Het filmen was al best even geleden. Ik wist niet meer wat ik allemaal gezegd had en wat ze zouden gebruiken”, vertelde Marius na afloop. Hij was blij met wat hij zag: “Het is een mooie film geworden. Door alle korte stukjes zie je heel veel verschillende werkplekken. Zo krijg je een mooi beeld van al het werk. Ik had mijn vriendin meegenomen, zij denkt er nu ook over na om via Pluryn op zoek te gaan naar werk.”

Ook Suzanne, net als Marius werkzaam bij Nezzo, vond het heel bijzonder om deel uit te maken van de film en bijbehorende première: “Ik ben niet altijd in de bioscoop te zien. Het begon al met alle enthousiaste mensen bij de rode loper. En daarna het gezellige kletsen met alle anderen. Door alles wat er geregeld was, voelde ik me heel belangrijk.” Suzanne was onder de indruk van de door het Multimediateam gemaakte film. Net als haar moeder en haar zus – die met haar bij de première waren: “De film laat echt zien dat wij er ook toe doen.”

Benieuwd naar de film? Dan moet je nog heel even geduld hebben. De film gaat binnenkort in première op Youtube. We maken snel de datum bekend. Geniet tot dat moment al wel van de Nieuwsflits over de première! 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen