Pluryn ziet winnaars tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Wij-zien-allemaal-winnaars-700-x-440-px

08 jul 2024

Bij Pluryn zien wij allemaal winnaars. Wij weten als geen ander dat zelf de kleinste overwinning het vieren waard is, zowel in de zorg als tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.  
 
Daarom is Pluryn groots aanwezig tijdens deze sportieve en feestelijke week. Hardwerkende vrijwilligers van Pluryn ondersteunen de Stichting 4Daagse volop met de voorbereidingen en het werk achter de schermen tijdens de Vierdaagseweek. Daarnaast vind je ons natuurlijk weer juichend langs de route. En maak je op zondag 14 juli en woensdag 17 juli van 14.00 tot 21.00 uur op het Mariënburgplein in Nijmegen spelenderwijs kennis met werken in de zorg bij Pluryn. 
 
Zien wij je daar?

Overal zichtbaar  
De leus ‘Wij zien allemaal winnaars’ zien bezoekers straks terug op grote doeken in de stad, langs het parcours en op grote schermen in het start- en finishgebied van de 4Daagse. Maar ook op de t-shirts van een 85-tal deelnemers. Zij reageerden op een oproep onder medewerkers. De Pluryn-wandelaars krijgen een goedgevulde cadeautas met onder andere twee t-shirts: een paarse en een roze, speciaal voor Roze Woensdag.  
 
Het 4Daagseparcours voert langs een aantal locaties van Pluryn. Op die plekken zal Pluryn duidelijk zichtbaar zijn, met beachflags, t-shirts en petjes. Dat is onder andere bij het hoofdgebouw van Plurynlocatie Visschersgouw aan de Molenweg in Groesbeek het geval en ook in de omgeving van de drie torens van Ouderenzorg Nijmegen in Nijmegen-Hatert.  

Ontdek de zorg bij Pluryn  
Op 14 en 17 juli vind je Pluryn in het hart van Nijmegen: op het Mariënburgplein. Met een interactief en orgineel teamspel laten we je zien waar wij voor staan. Dit hinkspel belooft een hoop lol en gezelligheid, maar geeft je ook een gevoel van werken bij Pluryn.  

Vrijwilligers  
Als officiële partner ondersteunen wij Stichting 4Daagse ook met verschillende werkzaamheden. Vrijwilligers zetten zich de hele week voor en achter de schermen in. Van goodiebags verdelen tot medailles tellen en van enveloppen vullen tot stempelen bij de stempelposten. Pluryn-vrijwilligers zijn van de partij en leveren een bijdrage aan deze sportieve en feestelijke week!  

Juichteam  
Wij zien allemaal winnaars! Dat is het motto van Pluryn tijdens de Vierdaagse. Bij Pluryn weten we als geen ander dat je overwinningen, hoe groot of klein ze ook zijn, moet vieren. Daar helpen we dan ook graag bij. Daarom staan we op alle wandeldagen met ons juichteam langs te route om samen met de wandelaars iedere stap te vieren.  

Oplaadpunt  
Naast ons juichteam, vind je ook het Pluryn Oplaadpunt langs de route. Wandelende medewerkers, cliënten en naasten kunne bij het Oplaadpunt terecht om even tot rust te komen, een welverdiend waterte te drinken, of om de broodnodige blarenpleisters te kunnen scoren. Wij staan voor hen klaar. En sturen ze met hernieuwde energie en een liefdevol steuntje in de rug weer op pad.  
 
Groesbeek feestje 
 
De derde dag van de Vierdaagse staat bekend als De Dag van Groesbeek. De wandelaars lopen die dag dwars door het dorp waar Pluryn alom aanwezig is. Daarom bouwen we er een echt Vierdaagse-feestje van! Ons Vierdaagse-feest vind je bij onze locatie aan de Molenweg 15 in Groesbeek. 

Een deel van de route meelopen
De echte Vierdaagse-sfeer proeven we dit jaar niet alleen vanaf de zijlijn. Bewoners krijgen de unieke mogelijkheid om een stukje van de officiële 4Daagse-route in Groesbeek mee te lopen. We starten bij onze feestlocatie aan de Molenweg. 

Ouderenzorg Nijmegen vroeg uit de veren  
De wandelaars lopen ook langs de drie torens van Ouderenzorg Nijmegen in Nijmegen-Hatert. Daar zitten bewoners en medewerkers, zoals ieder jaar, vrijdagmorgen al heel vroeg in de ochtend langs de kant om de lopers aan te moedigen.    

Meer weten over onze activiteiten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Op www.pluryn.nl/winnaars vind je een actueel overzicht.  

Updates krijgen tijdens tijdens de Vierdaagseweek? Volg Pluryn op de voet via social media! 

 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen