Pluryn zoekt nieuw lid Raad van Bestuur

01 mei 2024

Ben jij die ervaren bestuurder voor de langdurige zorg? Vanwege het vertrek van het huidige bestuurslid Annette Imhof zoekt Pluryn een goede opvolger. Annette zal Pluryn per 1 juli 2024 verlaten. Pluryn zoekt een ervaren bestuurder uit de langdurige zorg. Iemand die past bij een complexe organisatie als Pluryn en graag op landelijk niveau acteert.

Een driehoofdige en collegiale Raad van Bestuur stuurt Pluryn op dit moment aan: Eddy van Doorn, Mirjam van den Nieuwenhuijzen en vertrekkend lid Annette Imhof. De Raad van Bestuur heeft de portefeuilles onderling verdeeld en legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

PROFIEL BEKIJKEN

Procedure
Pluryn laat zich in deze procedure bijstaan door Dorothea van Rijnen van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een curriculum vitae met een motivatie te sturen aan vdk@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Dorothea van Rijnen (inhoudelijke vragen) of Floor Strik (logistieke vragen) op 020-7267272.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen