Voor het eerst in je leven op vakantie of lid worden van een sportclub. Voorbeelden van hoe kleine dingen een enorm verschil kunnen maken.

Sponsoring en fondsenwerving

Voor het eerst in je leven op vakantie of lid worden van een sportclub. Het zijn maar een paar voorbeelden van hoe kleine dingen een enorm verschil kunnen maken voor mensen met complexe problemen. Daarom zoekt Pluryn particulieren, bedrijven en fondsen die kunnen helpen. Als particulier of bedrijf kun je via een financiële bijdrage, product of dienst zowel kleine cliëntprojecten als grote evenementen sponsoren. Iedere gift is welkom, want ook kleine bijdragen kunnen een grote impact hebben. Hierover hoef je geen belasting te betalen. Naast geld zijn diensten als vrijwilligerswerk, klus- en maatjesprojecten meer dan welkom. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail dan naar fondsenwerving@pluryn.nl of bel 088 779 20 00 

Doneer nu

DHG-Hobby

Bijdragen voor individuen

Wilt u cliënten met een financiële bijdrage steunen en daarmee bijdragen aan een beter bestaan voor jongeren en volwassenen met complexe problemen? Daar zijn we blij mee. Cliënten krijgen hierdoor net die extraatjes waarvoor binnen de normale zorgfinanciering geen geld is. Denk bijvoorbeeld aan sportevenementen of lid worden van sportclubs, muziekles, zwemles, speeltoestellen, duofietsen en vakanties. Allemaal dingen die het leven van cliënten veraangenamen en ervoor zorgen dat ze hun problemen even vergeten. Voor mensen met een ontwikkelingsstoornis zijn dergelijke vormen van plezier bovendien belangrijk voor een goed verloop van de behandeling. Wij reserveren uw gift als bijdrage voor bovenstaande doeleinden.

Doneer nu

Kortingen op producten van maatschappelijke ondernemingen

U krijgt er ook iets voor terug

Uw bijdrage is voor de jongeren en volwassenen bij Pluryn heel belangrijk. Wij doen daar graag iets voor terug in de vorm van een tegenprestatie. U kunt daarbij denken aan een teambuildingsdagje op één van onze locaties. Ook willen onze cliënten graag iets voor uw bedrijf betekenen. Of u maakt gebruik van de diensten van onze maatschappelijke ondernemingen.

Mocht u een concreet project willen ondersteunen, dan denken wij graag met u mee over mogelijke tegenprestaties. Wilt u daarover meer weten, of heeft u zelf wensen en ideeën? Laat het ons weten. Neem contact op met onze afdeling Fondsenwerving. U vindt het adres onderaan deze pagina.

Met uw gift kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt.

Maak geluk en plezier mogelijk!

Geven na leven

Voor het eerst in je leven naar een pretpark of lid worden van een voetbalclub. Kleine dingen kunnen een enorm verschil maken voor mensen met complexe problemen. Iedereen maakt zich in zijn leven wel ergens sterk voor. Met uw nalatenschap draagt u bij aan het welzijn van onze cliënten jong en oud. Schenken aan een goed doel na overlijden kan op verschillende manieren. U bepaalt zelf welk deel van uw vermogen u wil schenken. Het hele bedrag gaat naar Pluryn, want we hoeven hierover geen erfbelasting te betalen.

Heeft u Pluryn opgenomen in uw testament? We horen het graag! Dan kunnen we u namelijk passend bedanken en op de hoogte houden van onze projecten. Wilt u meer weten over nalaten aan Pluryn? Klik op onderstaande link, dan nemen wij contact met u op.

Mail Fondsenwerving

AmiGo

AmiGO worden?

Voor het AmiGO project in Jeugddorp De Glind zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Ervaring met de doelgroep is geen must. Een warm, kloppend hart voor kwetsbare kinderen natuurlijk wel. De naam AmiGO is niet toevallig gekozen. AmiGO staat voor de vriendschappelijke band van een vrijwilliger – al dan niet met hond – met een uithuisgeplaatst kind. Samen ondernemen ze leuke activiteiten en uitjes. Centraal staat positieve één op één aandacht van mens en dier aan de kinderen bij De Glind. Wilt u meer weten? Download dan de folder

Doneer nu aan AmiGO

Een bedrijfsuitje met betekenis

Een bedrijfsdag met betekenis? Dat kan! Voor organisaties biedt Pluryn een uitgebreid scala aan (klus)programma’s. Van het opknappen van de woongroepen, tot het ondernemen van leuke activiteiten met cliënten.

Het is ook mogelijk om u langer te verbinden aan Pluryn. Hiervoor schrijven we een plan dat nauw aansluit bij uw bedrijf.

Meer weten? Stuur een mail naar info.vrijwilligers@pluryn.nl.

 

Team Fondsenwerving Pluryn

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sponsoring bij Pluryn of wilt u doneren? Neem dan gerust contact met ons op:

Pluryn Fondsenwerving
Industrieweg 50, 6541 TW Nijmegen
Postbus 50, 6541 TW Nijmegen
E-mail: fondsenwerving@pluryn.nl

Fondsenwervers:

Marcel van Schaik, manager, tel. 06-51 79 06 71
Lykke Sickenga, tel. 06-38 07 40 14
Pascale Winkelmolen, tel. 06-12 10 12 17
Michette Jacobs, tel. 06-28 82 33 32

Op de foto vlnr: Lykke, Michette, Pascale en Marcel

Logo ANBI

Wat is een ANBI?

Schenken aan een Stichting met het ANBI keurmerk kan fiscaal gunstig zijn. Pluryn Fondsenwerving is door de belastingdienst geoormerkt als ANBI. Deze afkorting staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. De belangrijkste belastingvoordelen hiervan zijn voor u en ons:

  • Donateurs mogen hun giften aftrekken van de inkomens- en/of vennootschapsbelasting;
  • Een periodieke schenking die notarieel is vastgelegd, kunnen donateurs volledig aftrekken van het belastbaar inkomen;
  • Bij het ontvangen van een erfenis of schenking, betaalt Pluryn Fondsenwerving geen erfbelasting of schenkingsbelasting.

Voor meer informatie kijk op www.belastingdienst.nl/anbi