Sponsoring en fondsenwerving

Wij werken graag samen met bedrijven en particulieren die jongeren en (jong)volwassenen willen ondersteunen in hun groei naar zelfstandigheid cq. deelname aan de samenleving.

Als bedrijf kun je via een financiële bijdrage, product of dienst een specifiek cliëntproject of –evenement sponsoren, zoals Equipe Mont Ventoux of Stichting Cardo. Hiervoor leveren wij graag een tegenprestatie. Giften zijn uiteraard welkom. Hierover hoef je geen belasting te betalen. 

Meer weten?
Verstuur een mail


Equipe Mont Ventoux sponsoren?

Het beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid- Frankrijk is voor ervaren wielrenners al een zware opgave. Toch gaan 25 jongeren van Plurynlocaties ieder jaar de uitdaging aan. De beklimming van de Mont Ventoux betekent voor hen vooral een overwinning op zichzelf. Ze leren omgaan met tegenslagen en doen uiteindelijk een succeservaring op. De afdeling Research & Development van Pluryn onderzoekt het effect op de behandeling. 
Omdat we de kosten niet kunnen betalen uit het reguliere zorgbudget, zoeken wij mensen die onze renners financieel willen steunen. Elke bijdrage is welkom op rekeningnummer: NL24INGB0669509981 t.n.v. Stichting Pluryn Exploitatie, o.v.v. Equipe Mont Ventoux. Je geeft onze renners dan net dat extra duwtje, dat ze nodig hebben om de top te bereiken!

Meer weten?
Op deze pagina staat meer informatie over Equipe Mont Ventoux


Netwerken bij Cardo Theater 

Je kunt je ook aansluiten bij de Cardo Bedrijvengroep en zo Stichting Cardo ondersteunen bij het organiseren van sport- en cultuuractiviteiten. Als bedrijf ben je altijd op zoek naar kansen, nieuwe zakelijke contacten en de mogelijkheid om te netwerken. Cardo Theater helpt daarbij met een uniek concept. Als onderdeel van Pluryn brengt Cardo de participatiesamenleving al bijna twee decennia lang in praktijk! Veel bedrijven in de regio herkennen dat en ondersteunen Cardo Theater. Om in een informele sfeer te netwerken en om te genieten van swingende muziek en cabaret.

Als sponsor van Cardo ontvang je entreekaarten en consumptiebonnen voor alle voorstellingen. We vermelden de bedrijfsnaam in het programmaboekje en diverse media-uitingen. Het is ook mogelijk om bij Cardo een evenement te organiseren. Het geeft je de gelegenheid om je betrokkenheid bij de maatschappelijke doelstelling van Cardo kenbaar te maken.

Meer weten?
Bekijk de website / bel 088 - 779 20 94 / Stuur een mail

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen