• Home
  • Over Pluryn
  • R&D en Innovatie
  • Living Lab - inspiratie, cocreatie, innovatie

Het Living Lab experimenteert, innoveert en inspireert


Het Living Lab is een verzamelplaats voor alle innovatie bij Pluryn. Het is een plek die cliënten en medewerkers motiveert en inspireert om eHealth te gebruiken. eHealth staat voor technologie in de zorg. Denk daarbij aan games om emoties te beheersen of beeldbellen met begeleiders.

Innovatieprojecten

Het Living Lab zet proeftuinen op met nieuwe eHealth toepassingen. We zoeken naar de allernieuwste toepassingen die op de markt beschikbaar komen. Denk bijvoorbeeld aan de Muse, een apparaat dat je slaap monitort. Een apparaat als de Obli legt vast of je voldoende vocht binnen krijgt. Bij iedere innovatie kijken de medewerkers of deze voldoet aan de volgende eisen: vergroot het iemands zelfredzaamheid en zelfregie, verbetert het de kwaliteit van dienstverlening en zijn de kosten in evenwicht met wat het oplevert?

Denktank

van en voor cliënten

Een belangrijk onderdeel van het Living Lab is de Denktank cliënten. Leden van deze Denktank testen de nieuwste apps, gadgets en technologieën, met als doel te kijken of ze geschikt zijn voor mensen met een beperking.

Meer weten?
Download de folder
Of heb je een vraag voor de denktank? stuur dan een mail naar livinglab@pluryn.nl 

Uitleenservice

Het is belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige wijze kennis kan maken met handige technologische hulpmiddelen. Om die reden heeft het Living Lab een Uitleenservice opgericht. De Uitleenservice ontwikkelden we samen met de Living Lab Denktank. Mensen met een beperking kunnen apparaten via de uitleenservice lenen. Zo brengt het Living Lab technologie dichter bij de mensen.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen